| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Trazim titl: Voyger 7x19 |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Tony Montana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 21.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 60 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Trazim titl: Voyger 7x19Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2008 u 15:32 |
|
online se mogu naci 2 titla u .sub formatu , ni jedan ne ide uz dvd rip koji sam skinio sa torenta a skinio sam 2 verzije 19 epizode 7 serijala Voyagera, skinio sam i trecu dvd rip verziju sa rapidshare linkova i ne ide prevod ni sam tom verzijom, onaj ko je radio titl uopce neznam po kojem se dvd ripu ravnao, titl se ne da ustimat, onaj prvi dio prije spice ide normalno a nakon najavne spice kad krene epizoda titl ne ide....moze li to neko mi ustimat ili mozda ima kakav titl koji radi normalno, znači Voyager sezona 7 , 19 epizoda , ime epizode Q2 , hvala
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2008 u 18:33 |
|
Star Trek Voyager 7x19 - Q2 DVDrip
Moja verzija epizode ima u desnom gornjem uglu broj 1 sa tamnom zvezdicom.Postavicu ga na sajt odmah pa probaj s njim da bi Darije ili Dr.Koks mogli da ga obrisu ako je visak. Eh,da.Ako ne ide ni s njim moraces da se poigras sa SubtitleWorkshop 2.51 i sam da ga prilagodis svojoj verziji a kompletne tutorijale za njega imas na ovom sajtu. Pozdrav iz Srbije. Ažurirao Movie Master - 14.Srpanj/Jul.2008 u 18:44 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |