Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ljudi potreban mi je prijevod
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ljudi potreban mi je prijevod

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ebone View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ebone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ljudi potreban mi je prijevod
    Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2008 u 16:53
ljudi ako ko uspije naci ili zna napraviti prijevod za film Blue Hill Avenue bio bi mu jako zahvalan,,,
molim vas ako ne uspijete naci da mi napravite
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2008 u 18:14
Greška u startu. Shvaćam da si nemiran jer nema titla i to je razumljivo. Jedini je problem što ljudi ovdje nisu plaćeni, pa ne rade po željama. Čak i u pravilima piše da je zabranjeno tražiti da netko nešto napravi. S obzirom da si novi član, nećemo ti to uzeti za neko zlo. Opusti se. Nisam provjeravao jeli film novijeg datuma, ali ako je, moj je savjet da se malo strpiš pa će ga već netko prevesti.
Na vrh
ebone View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ebone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2008 u 22:12

a film je malo stari...2001..

pa mi je zato potrebno..

a zao mi je...nisam zna da se nesi traziti
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2008 u 22:18
Pravila foruma:

12.) Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže "PREVEDITE" ili "MOLIM PREVOD"... kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom... i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas, sacekajte prevod kao i svi ostali!   

Tako da naziv filma koji ti treba dodaj u za to predvidjenu temu:Potraznja prevoda za filmove do 2005.

Ažurirao Dr Dragan - 09.Srpanj/Jul.2008 u 22:21
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.