| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Umjetanje titla pomoću ConvertXtoDVD3 |
Odgovori
|
| Korisnik | |
franjevac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Umjetanje titla pomoću ConvertXtoDVD3Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2008 u 21:22 |
|
Možda je o ovoj temi već bilo riječi, ali ako može neko da mi pomogne u sledećem; kada očitam film sa ConvertXtoDVD 3, zatim odem na subtitl te dodam titl, zatim uradim convert, nakon nekog vremena traži DVD da bi ga spržio, sve uradim, ali na taj novi DVD sprži samo prvo poglavlje filma.
Mada nakon konverta u specifikaciji kaže da je veličina fajla recimo 42,5 MB i trajanje nekih 2.18.00,... A rezultat negativan, čak i ne stignem da vidim da li je ubacio titl, jer u prvom poglavlju je samo uvod gde nema titl. Gdje grešim ? |
|
|
Mir i dobro !
|
|
![]() |
|
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2008 u 23:19 |
|
Bok,
ja koristim ConvertXtoDVD3, i uvijek mi automatski povuče subtitle filma koji izaberem. Važno je da ti film i subtitle, dakle .avi i .srt fileovi imaju identičan naziv (znači i točke, razmaci, donje crte...) A što se tiče poglavlja, program automatski odredi koliko će imati film poglavlja, i sva mi sprži bez problema. |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72076 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2008 u 17:23 |
|
Najsigurnije je da ti film i titl imaju identičan naslov (za titlove preferiram .srt). U postavkama isključi opciju automatskog prženja (kod mene je pod opcijom "burning" sve isključeno). Kada završi sa konvertiranjem, prvo ga pogledaš sa HD-a da vidiš jeli sve u redu, a tek onda ga pržiš. Osobno, radije pržim sa Nerom jer mi se dogodilo da neke filmove pržene "Convertom" ne mogu pokrenuti na nekim playerima.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |