Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dobrodosli "I HATE ASTERIX CLUB"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dobrodosli "I HATE ASTERIX CLUB"

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dobrodosli "I HATE ASTERIX CLUB"
    Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 01:54
Dobrodošli u prvi klub posvećen mržnji, netrpeljivosti, gađenju, rezignaciji i šikaniranju malog brkatog i odvratnog Gala, koji sa svojim debelim prijateljem mlati one rimljanske paćenike, a sve uz pomoć čarobnog napitka koji mu spravlja naizgled dobroćudni vrač, a u večitoj pratnji male i dosadne vreće buva, koju bi prosečan Balkanac izudarao i oter'o! Na ovaj gest sam bukvalno nateran, jer se ispod mog avatara pojavio misteriozni, ali pun istine natpis, "I hate Asterix" club chairman. Članarina je besplatna, kao i piće i hrana, treba vam samo zla volja prema malom smrdljivom Galu, pa da ga pljujemo onako...seljački.
Asterix=
Obelix=
Garovix=
Kao i ostali: Aspirinix, Dedovix, Zaljubljenix i ostatak omraženog nam galskog šljama.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 02:00
usrali su se sa ovu olimpijadu, meni su crtani jos uvek bolji nego li filmovi! prvi deo i tako i tako ima nesto zanimljivo, u drugi mi se svidjala jedino Monika Beluci u neku scenu hehehe, a treci odma sam Shift Delete!!!! ko zna mozda ce kroz neku godinu biti film Asterix i Obelix na Evroviziji !!!! LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 02:11
Evo ga član broj 3. Pozdrav prijatelji...... Kad je prvi sastanak? Koliko tačaka dnevnog reda ima? Ima li tačke razno?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 02:14
Ma da. A možemo očekivati i "Asterix i Obelix protiv Predatora", ili "Asterix i Obelix vs Pee Wee Herman". Kao što sam pročitao fake najavu za Rocky vs Godzila. E tu bi valjalo ugurati ove tupave Gale, pa da vide kako Rocky bije sa šest živih jaja! Ništa neke bajalice i mućkalice. Samo jaja!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 02:16
Ah da...zaboravio dnevni red. Pa evo, ovo sam upravo osmislio:
Tačka jedan...ustvari, daj odma' to razno, da ne mlatimo bez veze. E, što ja mrzim ovog Asterixa...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 02:23
Pod tačkom RAZNO: Ima li neko prevod za Asteriks na olimpijadi?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 02:25
Asterix i Obelix protiv Fredi Krugera, ili protiv Jason X, hehehe, kako je ovo zabavno!!!! BTW, kad ce titl?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 02:25
Darije, prazna nam ova kavana nešto...izgleda da samo nas trojica mrzimo Asterixa.

Ažurirao cudak_31177 - 12.Ožujak/Mar.2008 u 02:26
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 02:28
Ja ću pre da tiltujem nego da titlujem, pošto pijem pelinkovac...dole Gali!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 02:32
bice jos ko nas kroz 2-3 dana siguran sam, kad odgledaju!! kako me je smorio film, francuzi imaju dosta smesnih filmova, ali ovo je nekako totalno bezveze, kao da ceo film predvidim, kao da znam sta ce se desiti, nisto te nemoze iznenaditi...... jos pa Schumaher , zidan, jos je falio paul walker i toyota supra i ubrizgaj nitro i preteci i schumahera i asterixa, i ostalih ixa, ixa ixa.... ona kocija ko crveni bolid schumahera....ccccccc. jao zalosno!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 02:37
Pa da. Nema tu kreativnosti. Prežvakavaju se stari i oprobani recepti, tj. ako nemaš priču, ti ubaci Madonu u film. I ako je film žešće sranje, Madona će ga opet prodati. Tako ovi sa Zidanom. Svaka čast, volim čoveka, ali ko je bre on da glumi u filmu? Jesam ja debil možda da mi Zidan nešto palamudi? Daj bre...

A šta mislite, dal' bi Rambo razguzio Galsko selo? Sa onim topom u četvrtom delu, mislim da bi ostao samo Prahovix i Pepelix.

Ažurirao cudak_31177 - 12.Ožujak/Mar.2008 u 02:42
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 02:42
Sad će i bebinjo...Izgleda da gleda Noćnu stražu.... hahaha
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 02:43
kako je odrtaveo promasice Gale, sravnit ce rimjane, i cezara. hehehe i madona ce reci asterix-u Die Another Day. joj kako se ja glupirammmmm
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 02:44
E to nisam mogao da gledam. Nešto mi smeta tu (verovatno jezik), ali zato "Volkodav" razbija.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 02:46
Nemoj da ja otvorim club za zaštitu lika i dela Sylvestera Stallonea, pa da vidiš ko je odrtaveo. Imao bi više fanova u Srbiji nego Paris Hilton.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 02:51
da ne bezim od temu ali tu spadaju i Kolege strasni Borci, Fighteri, neunistljivi, Steven Seagal, i Jadni Van Damme! upravo gledam Bucket List i se divim odlicnih aktera, stariji Ali jos uvek opasni glumci! 
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 12:10
Sokiran sam potraznjom titla za ovaj film!!!
Ni za I am the Legend koji je izasao posle 7 dana kao dvd screener se nisu toliko bunili/trazili. (Ocigledno se Asterix trazi se na ulici, mame i tate kupuju deci)

Ja sam u par poruka dobio molbu/upozorenje (i znam ko je) da ne prevodim slucajno Asterixa, (imaju ga lopovi isti dan prevedenog sa francuskog) jer "eto, oni moraju nesto na ulici da zarade" !?   Ali, opet su me na kraju tih mailova zamolili da ako bi ja mogao da prevedem brze "Jericho" seriju kad izadje !!!!!

MA.... j...... ti m.......

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 15:21
Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

Sokiran sam potraznjom titla za ovaj film!!!
Ni za I am the Legend koji je izasao posle 7 dana kao dvd screener se nisu toliko bunili/trazili. (Ocigledno se Asterix trazi se na ulici, mame i tate kupuju deci)

Ja sam u par poruka dobio molbu/upozorenje (i znam ko je) da ne prevodim slucajno Asterixa, (imaju ga lopovi isti dan prevedenog sa francuskog) jer "eto, oni moraju nesto na ulici da zarade" !?   Ali, opet su me na kraju tih mailova zamolili da ako bi ja mogao da prevedem brze "Jericho" seriju kad izadje !!!!!

MA.... j...... ti m.......

Hahahahaa...Ma ko ih j...meni su čak i pretili na mail zbog "Lars and the real girl",i još nekoliko noviteta, ali ja to rešavam po kratkom postupku: kad se javi neko takav, ja mu dam adresu i pomenem dedinu UVEK NAPUNJENU tandžaru (sačmaricu). Više se nikad ne jave. Ko može bilo kome da zabrani da prevede neki film? Oni ga kao već imaju prevedenog, pa dok ga malo rasprodaju...e oćeš k...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 20:57
pretili su vam preko neta na mail/PM?
koji su to pacenici, jadni oni stvarno malo zaradjuju

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 21:17
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

pretili su vam preko neta na mail/PM?
koji su to pacenici, jadni oni stvarno malo zaradjuju

Sent: Sunday, March 01, 2008 3:09 PM
Subject: Upozorenje!
Original Text Message:

"Zdravo drugar. Vidim da imas dosta dobrih prevoda za stare filmove. Mogo bi pri tome i da ostanes, jer kad ti prevedes nov film, ko recimo larsa i devojku, svi to poskidaju sa interneta, a onda moja porodica gladuje zbog tvog izdrkavanja.Da bar zivis od toga ko ja od ovoga, razumeo bi.Ovako, misli na svoju porodicu koliko ja mislim na moju, i bice sve u redu. Okani se toga, i bolje prevodi nesto staro a dobro sto svima nama treba. Pozdrav, Zomini"

Neću da izbacim mail i ostale podatke čoveka, ali deo koji kaže "misli na svoju porodicu koliko ja mislim na moju, i bice sve u redu" ja tretiram kao neku vrstu pretnje. Na ovo sam mu odgovorio da može da obavi određenu radnju, na određenom delu i na određenom muškom telu, i više se nije javio. Čak sam mu dao i broj telefona, da mu lično kažem šta mislim o tome, ali se nije javio. Ma nije ni bitno. To su nepismene budale o kojim neću da pričam. Ja sam u životu radio svašta, a trenutno sam tonski tehničar na dobroj radio stanici. Ovaj očigledno nije sposoban za više od ovoga što trenutno radi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.