Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kingom of Heaven Special Edition Director's Cut
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kingom of Heaven Special Edition Director's Cut

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Davidian View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Davidian Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kingom of Heaven Special Edition Director's Cut
    Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2008 u 15:01
Imam KOH special edition directors cut, axxo rip na 2 cda i imam prilicnih problema sa titlovima. nasao sam samo ENG titlove, ovdje postoje directors cut titlovi za ovaj film ali nikako se ne slažu s filmom, pokušavao sam sve u SW-u. Ako netko slučajno ima titlove za ovaj film neka se slobodno javi na mail, ili ako se nekom majstoru da to prevest na hrvatski neka se javi na mail isto pa mu pošaljem ENG titlove :)   
Ispričavam se radi traženja titlova kojih već ima ovdje, ali jednostavno ne odgovaraju :)
Hvala!

mail:       luka.kosic  AT  ri.t-com.hr

Na vrh
Davidian View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Davidian Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2008 u 13:31
nije potrebno, uspio sam sklepat titlove, uploadam ih za koj dan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 2,281 sekundi.