Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Blakc_Joker View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blakc_Joker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
    Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2008 u 12:38
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2008)
Da li mozda neko ima prevod za ovaj film ??Unapred Hvala WinkWinkWinkWinkWinkWink
Na vrh
PAJA_91 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PAJA_91 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2008 u 22:23
ja imam titl za taj film. gde oces da ti ga posaljem ako ti jos treba?
P_A_J_A
Na vrh
crazy_serbian View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crazy_serbian Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2008 u 00:10
ajde i meni posalji za taj film...moj je na 2cd-a
crazy_serbian@yahoo.com
hvala
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2008 u 00:47
pa  stavi na stranicu nije to tako tesko
hvala unaprijed
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
wisitor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wisitor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2008 u 02:31
ima bare 3 verzije ovog filma.
sumnjam da je gorme pomenuti prevod za verziju sa johnny deppom jer sam svugde trazio i nema jos ni na engleskom..ali ako jeste veliko hvala.

Na vrh
vojopg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vojopg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2008 u 10:16
mozes li poslati i meni?

vojopg@yahoo.com

hvala unaprijed :)
Na vrh
milos2fast View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milos2fast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2008 u 12:43
da li ima neko prevod za ovaj film Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2008) za 2 CD

Na vrh
tonihair View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonihair Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2008 u 16:22
Pa neka ga neko okaci na sajt da ne trazimo svi pojedinacno...
two beer or cela GAJBA Beer ??????
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2008 u 20:21
ima li neko eng prevod?

Na vrh
sdomagoj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sdomagoj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2008 u 20:59
Može i meni titl? sdomagoj@hotmail.com/sdomagoj@gmail.com. Unaprijed zahvaljujem
Na vrh
Aleks@ View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aleks@ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2008 u 00:14
Jel moze i meni prevod za Sweeney Todd. Unapred Hvala

debelibrat@hotmail.com
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2008 u 01:17
Ko ima titl neka ga postavi na sajt da svi imaju ,,, Nije lepo slati samo na mail jer time mnogi koji bi hteli gledati sa titlom to nisu u mogucnosti jer ga ne mogu skinuti sa sajta. Uploadajte prevod ko ima ,,,
Na vrh
JanZoo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JanZoo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2008 u 04:38
Ljudi, daj okacite taj prokleti titl ako ga neko ima, ja nabavio DVD Rip, ili DVD Screener, ne znam tacno sta je ovo, ali CAM nije
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2008 u 04:58
PAJA 99% ima prevod za film iz '82. .....
Na vrh
crazy_serbian View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crazy_serbian Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 11:34
    tako mi se gleda film....mogu da ga gledam i bez prevoda ali nije to to jer pevaju!!:P
i ja sam nabavio dvd-scre...ne mogu da verujem da ga nigde nema....

evo jednog bloga gde ja trazim filmove....pa uzivajte...

http://www.rlslog.net/
Na vrh
wisitor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wisitor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 11:44
thers no place like london.
napokon dobar eng prevod
http://www.divx-titlovi.com/SWEENY_TODD_THE_DEMON_BARBER_OF_FLEET_STREET_2_CD_FPS23_976_ISPRAVAN-46646.aspx

hvala ditras za upload,idem napokon da pogledam film :)
Na vrh
tesla coil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tesla coil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2008 u 21:34
Da li mozda neko ima prevod za ovaj film ??Unapred Hvala
sin.markovic
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.