Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - obrisani topic
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

obrisani topic

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
player12 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj player12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: obrisani topic
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2008 u 17:49
Udes u temu Pohvale,pokude,pitanja,problemi

napises svoj problem ili pitanje svejedno, a onda nakon 12 sati tvog pitanja nema?
pa me zanima zasto ga je netko izbrisao?

pitanje je bilo vezano za subtitle sa kvacicama, iako sam vec iskoristio pretrazivanje foruma nisam nasao svoj odgovor.!
pa me zanima odgovorni da mi tu odgovori a moze i na PM
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2008 u 18:38
Uh, ala si ti neki nervozan... Ništa nije obrisano Podforum Pohvale,pokude,pitanja,problemi se odnosi na FORUM i probleme ili... u vezi njega!!!!
Tvoj problem se može svrstati pod software, zar ne???? I dobio si odgovor odmah!!!
evo ga:
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=16615&KW=
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2008 u 19:37
Tako je, ubuduce vodi racuna gde pises topic, i malo citaj. Mislim da sam ti ja premestio Topic koji si postavio.
Na vrh
player12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj player12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2008 u 13:16
ali je bio premjesten tu. zato sam i pitao !
i nisam nervozan, nego ne kontam selidbu po 5 puta :)
thx
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2008 u 17:11
Ma opušteno kolega, nije više puta premeštana, već samo jednom. No nije ni bitno, ono što je važno, je to, da li si ti rešio problem?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.