Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MST3K - Mystery Science Theater 3000
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MST3K - Mystery Science Theater 3000

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MST3K - Mystery Science Theater 3000
    Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2007 u 00:22
jel iko ima ovu "seriju"

MST3K is without a doubt one of the funniest shows ever made. It's hard to believe there could be anything that could make horrible movies like 'Hobgoblins' fun to watch. The show is clever and witty. It's hard to believe a show about a group of three making comments while watching a movie could spawn a ten year series and a movie. But it was done, and I'm sure we're all thankful for that. It's a shame the show has ended but the went out with a bang, making the series finale 'Danger: Diabolik' one of the best of the series; my personal favorite is 'Hobgoblins'. See the reruns and rent the movie whenever possible!

Na vrh
QQQQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2007 u 00:49
Imam ja
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2007 u 20:50
kolko DVDa
koje filmiće?

na šta to liči?

jesu li filmovi totalno uništeni komentiranjem?
ili su gledljivi?

Na vrh
QQQQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2007 u 22:06
34 DVDa (na zadnjem su samo neki specijali)

Imam film i sve epizode, osim prve tri kojih nema na torrentima i nigdje drugdje

kvaliteta je TV rip, nije los, ali je ipak malo istrosena slika (ali to je najbolje sto postoji). Film je DVD rip, odlicna kvaliteta

Nisam pogledao ni jednu epizodu cijelu nego samo po dvije-tri minute, ali mislim da se filmovi mogu dobro pratiti, a i fore koje sam cuo su bile dosta dobre
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2007 u 22:48
uh majku mu mnogo :D

ej stavljam te u notes :D
dok se sracunam...
inace ne bih sve uzimao odjednom nego u turama

neke filmove vec imam :D

Na vrh
QQQQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2007 u 23:35
Ok, javi kada oces. Ako hoces, mogu ti sprziti kompilaciju filmova koje oces za pocetak da vidis dal ti se svidja.

Inace, evo dvije fore koji su mi stale u sjecanju:

Lik u filmu: If you were the last man in town...
Komentar: I still wouldn't marry you.

Za vrijeme spice, idu imena glumaca (neznam koja su bila tocna, ali ovako nekako):
Tom Best
Holen Goude
Komentar: Helen is Goude (good), but Tom is Best

Inace, svaka epizoda zapocinje tzv. "host segmentom" u kojoj glavni lik i roboti pricaju i zezaju se medjusobno i sa znanstvenicima, a i tijekom filma tu i tamo ubace host segment
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 00:25
izgleda super...
javim ti se

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.