Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Brand Name VS. No Name diskovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Brand Name VS. No Name diskovi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
rhymerator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Brand Name VS. No Name diskovi
    Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2004 u 01:12

Brand Name VS. No Name diskovi....polemika?? Pre sam rezao divx-e na sta sam stigao....danas posle nekoliko godina, oni losije narezani (uglavnom oni no-name diskovi kod kojih ne znas koja je donja i koja gornja strana...) se losije ucitavaju. Citao sam da oni zbog nepostojanja nikakve zastite na gornjem delu vremenom oksiduju...te da im je max. zivotni vek do 5 godina....nekima i manje u zavisnosti od kvalitete  medijuma. Od tada koristim samo brand name (u 90% Verbatim).

*Koji su po vama vrsta blanko medijuma the best (u odnosu cena/kvaliteta)?

*Na kojim medijumima imate najvise narezanih divx-a?

*Koji su se pokazali kao the best po vama do sada?

Thnx.

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2004 u 01:28
80% mojih CD-a su Princo ili Traxdata, a onih 20% nisam ja snimao nego je bila u pitanju neka zamjena ili slicno!
Na vrh
Metropolis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2004 u 04:00
JA takoder preferirem princo jer je on po meni trenutno best-buy proizvod sto ce reci za malo novca dobra stvar dok je verbatim stvarno kvalitetan ali malo skup za moj ukus(verbatim na svim cd-ovima ima dodatnu zastitu sa strane)
Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2004 u 10:50
TRENUTNO KORISTIM SONY JER JE NEKA AKCIA U KAUFLANDU 50 KOM 100 KN NA SPINU I NISU SE POKAZALI LOŠIM A SAZNAT ÈU ZAŠTO SU TAKO JEFTINI ????
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2004 u 12:49

princo 56 x

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2004 u 12:50
Traxdata crno-srebrna. Nikad problema s njom! A nije ni skupa!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2004 u 13:33
Po testovima(važno je,stranim-naši su veèinom reklamna kuhinja)Princo koji je još prije par godina proglašen medijem godine ocijenjen je s(od 1 do 5)1,5 dok je za razliku Traxdate s 4,5 pa ko voli nek izvoli. 
Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2004 u 14:33
ja koristim traxdata, ali u zadnje vrijeme su mi ok i smartbuy 52x---- 2,20 kn na 100 komada..

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2004 u 16:41

Princo 100 komada u spidlu za 190Kn, s tim da možeš birat dal èeš spidlove 4*25, 2*50 ili 1*100. Pogledajte gdje možete naæi!

http://www.princo.hr

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2004 u 20:53
SmartBuy ti niš ne valjaju.Barem tak vele u vidiju
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2004 u 22:25
Originalno postovano od strane BasMar BasMar piše:

SmartBuy ti niš ne valjaju.Barem tak vele u vidiju

Ja se isto slažem da SmartBuy nisu dobri, barem za mene. Nedavno sam kupio 50 cd-ova i nemorate vjerovati ali 13 cd-ova nisam uspuo snimiti, a ja uvjek sve snimam na 16x, a glazbu na 8x. Po mome mišljenju najbolji cd-ovi su Traxdata ali ne baš i naj jeftiniji pa se dosta puta odlu?im i na dosta jeftinije cd-ove.
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2004 u 22:48

Ja uzmem bilo koji i svi su mi dobri dok mogu sprziti na njih i ocitati, a sad dali ce za godinu dana biti necitljivi mi nije ni bitno jer tak i onak ne pazim na cedeje pa... :D

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Metropolis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2004 u 23:29
Traxdata crno-srebreni su stvarno dobri (40x) i nisu skupi bar u Splitu ima ih po 2.20 na 100 kom. a nikad problem sa njima(za mjuzu snimat su najbolji)
Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 00:15
što su to cd-i? ja koristim još uvijek ploèe, a negdje sam èitao da su poèeli radit neke trake koj ce se zvati "kazete" ili tako nesto slicno ?
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 00:26

Traxdata mi je najbolji, ali dobri su mi Octron, njih sam nekoliko puta kupio u Njemaèkoj

Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 00:31

JA SAM PRIJE PRŽIO NA TRAXDATU A SADA PRŽIM NA KVARK.PRŽIM IH VEÆ JEDNO GODINU DANA I ISPRŽIO SAM IH JEDNO 500 I JOŠ  NI JEDAN  MI NIJE CRKO.POZDRAV

-INAÈE MENI SU NAJBOLJI VERBATUM ALI SU PRESKUPI

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 13:01

Iz sve dubine duše vam preporuèam da NE koristite Kvark. Ako nekome trebaju ðank cdi poslat æu vam snimljenog kvarka mali miljon. Nikad više ni kunu za kvark.

Sad sam na Spartaku! Šalim se!

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 19:43
meni su najbolji Traxdata crni iako sam imo s njima nekih problema i zakon su mi d-vision
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 02:56
Ja sam kupio oko 50-ak komada TEVION, blanko medija u nemackoj, pokazali su se odlicnima uprkos niskoj ceni od 2.99e po pakovanju od 10 kom. u slim kutijama (u ALDI-ju). Sada koristim Verbatim, na spindlu izadju oko 30e po spindlu od 100kom.
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2004 u 09:40

Princo, Traxdata i Verbatim su najbolji.

Kvark i svi no name su za k....

(moje mišljenje)

Wink

www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.