| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Programi ne pustaju .VOB fajlove |
Odgovori
|
| Korisnik | |
altctrl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 16.Svibanj/May.2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 82 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Programi ne pustaju .VOB fajloveObjavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 21:59 |
|
pozdrav svima _
evo ovako, znachi ne znam - valjda sam ubo podforum za ovo pitanje .. naime, skinuo sam DVD koncert i ne mogu da ga otvorim - niti sa Windows Media Player-om, niti sa Windows Media Classic Player-om, niti sa VLC Player-om _ pokushao sam konverziju u DivX, sve radi kako valja, mada ja opet hocu BASH DVD koncert, da mogu da se igram sa pesmama lol kontate _ : ) ako mozhe pomoc, pliz shto pre _ altctrl |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2007 u 01:57 |
|
Napravi screenshot foldera gde ti je taj skinuti materijal.
|
|
![]() |
|
altctrl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 16.Svibanj/May.2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 82 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2007 u 08:02 |
|
ovo je Video_TS folder kao shto vidish, ne znam da li si na to mislio .. Audio_TS folder je prazan _ BTW, upravo ovaj materijal sam skinuo po DRUGI put, prvi put je sve radilo .. neshto tu ne valja _ : ( Ažurirao altctrl - 12.Srpanj/Jul.2007 u 13:55 |
|
![]() |
|
altctrl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2007 u 13:56 |
|
OK, nema vishe GVIRENJA u moj komp _ : )
lol, skinuo sam PowerDVD i radi ok sa tim, znachi neshto oko registry-ja se sjebalo chim nije do virusa .. provereno ! _ : ) |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |