| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Transformers.CAM.XViD-VIDEO_TS |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||
ford012
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 20.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 100 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Transformers.CAM.XViD-VIDEO_TSObjavljeno: 03.Srpanj/Jul.2007 u 18:33 |
|
|
Samo da pitam, zna li neko hoce li se skoro pojaviti prevod za film
Transformers.CAM.XViD-VIDEO_TS ? |
||
|
Gospodo draga, dobro vino treba da ispuni tri uslova.Prvo da ga ima u dovoljnoj kolicini,drugo da je primerene temperature i trece da ima gospodo ko ce to da plati!
|
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2007 u 18:44 |
|
|
kao sto sam vec i najavio
![]()
Uporedo pisem i Engleski: ![]()
Ažurirao Sentinel - 03.Srpanj/Jul.2007 u 18:51 |
||
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
||
![]() |
||
ford012
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 20.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 100 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2007 u 19:04 |
|
|
Car si druze!!!
Za sve koji muku muce sa brzinom skidanja evo linka za film,samo se registrujte na sajtu i koristite uTorent za download... Sa protokom od npr. 512 kB/s imate film za dva, tri sata... http://www.leecherslair.com/details.php?id=1969 |
||
|
Gospodo draga, dobro vino treba da ispuni tri uslova.Prvo da ga ima u dovoljnoj kolicini,drugo da je primerene temperature i trece da ima gospodo ko ce to da plati!
|
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2007 u 23:41 |
|
|
film je jebacki ali je slika u deeeeebelom qrcu i zvuk stalno krcka...
plus sto traje preko 2h... mislim da ce ovo bit naporan posao... 20 min prevedeno (HR + ENG) Ažurirao Sentinel - 03.Srpanj/Jul.2007 u 23:42 |
||
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2007 u 15:07 |
|
|
a cuj...
ko je reko da ja necu gledat dvdrip? ili stovise da necu ic u kino? ovo radim iz gusta iskljucivo, nitko me ne tjera niti ce mi itko platit :) cisto da vidim jel mogu, napravit 2 titla (HR + ENG) iako mi je verzija usrana trudim se maksimalno |
||
|
|
||
![]() |
||
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2007 u 15:38 |
|
Ford012, pretera ga. sa 512 mozes da skines film sa direct http za 3,5 4 sata. Sa torrente-a u najboljem slucaju na ova gore vremena dodas po sat-dva, ali ako ga pustis nocu da se skida, ujutru je kod tebe film. |
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2007 u 15:42 |
|
|
ne pretjeruje...
ja skinem za sat - dva ako ima puno seedera... meni se konkretno transformers skidao po 1500 kb/s Ažurirao Sentinel - 04.Srpanj/Jul.2007 u 15:43 |
||
|
|
||
![]() |
||
theacidwiz
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 10.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 335 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2007 u 16:05 |
|
To je u srbiji jos uvek za vecinu brzina iz sf filmova... Konkretno, u srbiji sav internet potice od telekoma. Znaci ne postoji isp koji dobija internet sa strane osim od telekoma (jedino akademske mreze koja nije komercijalna), a na telekomu 256Kbit/s flat ADSL kosta 1400din=17.5EUR mesecno. Ko pokusa da uzme internet sa strane, nece dobiti dozvolu za rad od ratel-a (republicke agencije za telekomunikacije). Znaci monopolo za medalju. Mislim da toga ni u Albaniji vise nema. ![]() ![]() ![]() ![]() Download na 256 adsl-u sa torrentima iznosi max 25KB/s. Sa 512Kbit/s duplo brze, znaci 50KB pa izracunajte koliko treba da se skine film na 2CD-a bez obzira na broj seedova... Molimo boga da uleti jos jedan jaci provider telefonije koji ce moci da progura neki link za internet... |
||
|
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
|
||
![]() |
||
ford012
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2007 u 16:43 |
|
|
Ja sam prijatelju sa mojih 512 kB/s imao brzinu od 80kB/s kad sam skidao transformerse. I to je jedino moguce kad skidam torrent direktno sa Leecherslair.com
A bilo gde drugde kad skidam imam oko 60 kB/s downloada... |
||
|
|
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2007 u 23:32 |
|
|
ok preveo sam 50 min...
ide jako sporo jer mi yebeni zvuk krcka tako da na nekim mjestima uopce ne kuzim sta se kaze... titl necu uploadat kad ga zavrsim jer cu pricekat bolju verziju da ga 100% uskladim... tako da tko hoce titl neka mi javi na PP pa cu mu poslati, naravno kada zavrsim sutra imam ispit pa ne vjerujem da ce bit gotovo (jos jedan razlog zasto ide ovako sporo), ali bit ce gotov, jos koji dan pozz |
||
|
|
||
![]() |
||
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2007 u 00:24 |
|
|
Forde. Okaci screenshot da vidim. Ti si ili na jacoj vezi od 512(mozda 768) a da to ni ne znas.
Teoretski ti je na 512kb maksimalan transfer 64KB a to je pod uslovom da kod tvog provajdera nema agregacije. I da su svi ostali uslovi savrseni. |
||
![]() |
||
ford012
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2007 u 01:18 |
|
Znam ja da je teoretski moguc protok do 64 ali imao sam 80 dok sam skidao taj film. Placam kablovski internet od 512 kB/s,flet paket. E sad, ako su se oni zajebali pa mi na jedno popodne pustili 768 to je njihov problem. Mogu samo da kazem hvala im sto se zajebase ...Ipak u Srbiji je sve moguceee... ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
rvalsorim
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 22.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 60 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2007 u 05:19 |
|
![]()
|
||
![]() |
||
istarenki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Srpanj/Jul.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2007 u 09:38 |
|
|
Nek se nađe
Vedder: postoji podforum za linkove! Ažurirao Vedder - 06.Srpanj/Jul.2007 u 12:06 |
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2007 u 12:43 |
|
nesto ti nije jasno? |
||
|
|
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2007 u 22:51 |
|
|
Evo zavrsio sam ENG titl, mozete sami ocijeniti kakav je, uploado sam ga na opensubtitles.org...
HR nisam jos zavrsio, dobio sam temperaturu... 7. mj a ja imam temperaturu... anyway bit ce gotov ako vas jos zanima, jer sam vidio da ima neka polupismena verzja na sajtu, i vec su se lesinari skupili :)
|
||
|
|
||
![]() |
||
softone4u2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 04:55 |
|
|
want to download this
|
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 10:32 |
|
|
here you go:
http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/3133529/transformers-en cheers m8 ![]() Ažurirao Sentinel - 09.Srpanj/Jul.2007 u 10:35 |
||
|
|
||
![]() |
||
Minal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
"izgubljen" Pridružen: 14.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 13:20 |
|
|
Sentinel, jesi li ozdravio i preveo cijeli film na hrvatski da ga uploadujes? Ovaj engleski ti je perfektan, odlicno odradjeno. POZDRAV |
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 00:18 |
|
|
heh, ozdravio sam...
taman sam stigo doma, cijeli dan sam u putu... imam jos malo za prevest bit ce, ne boj se :) |
||
|
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |