Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ghost.Rider.(2007).EXTENDED Edition Molba
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ghost.Rider.(2007).EXTENDED Edition Molba

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Nikola86 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nikola86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ghost.Rider.(2007).EXTENDED Edition Molba
    Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 22:54
Jel ima neko voljan da sa mnom odradi prevod za produzenu verziju Ghost Rider-a?Ja sam vec uzeo da radim prevod za prvi cd...
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 23:29
Originalno postovano od strane Nikola86 Nikola86 piše:

Jel ima neko voljan da sa mnom odradi prevod za produzenu verziju Ghost Rider-a?Ja sam vec uzeo da radim prevod za prvi cd...

Pa tu nemas posla za pola sata ,,, uzmes titl za obicnu verziju i samo dodas u SW nekolicinu linija teksta ,,, nije valjda da je toliko duza da treba dvoje da radi ,,, Pozdrav!

Edit: Ako ne znas da radis u "Subtitle Workshop" imas uputstvo na sajtu. A ako pored toga imas nekih nejasnoca, javi mi se na pm i pomoci cu ti drage volje.

Ažurirao Dr Koks - 26.Lipanj/Jun.2007 u 23:30
Na vrh
kabaldocia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kabaldocia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2007 u 22:32
thx
Thank you very mush for your support guys
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.