Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - samo da priupitam (brade imaju oci 2)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

samo da priupitam (brade imaju oci 2)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: samo da priupitam (brade imaju oci 2)
    Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 13:12
upravo sam skinuo ovaj r5.line. od grupe -zn...
u .nfo lepo pise da je ovo verzija filma onakva kakva je isla u bioskope, dok je onaj dvdscr od grupe "vite" drugaciji tj. nije kompletan...

mozda je i to razlog, ali ne mogu da podesim/ne slaze mi se nijedan od dostupnih za "hills have eyes 2"....

ima li neko da je vec podesio.. pa da posalje, ili uvek moram sve sam???
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 13:34
Jbg sta da ti kazem,ja sam skinuo i nije pasao ni jedan prevod,ocigledno mora rucno da se pravi,resio bi ja to,ali sam obriso film zato sto je zvuk uzet sa tc verzije,a kvalitet slike je extra,to je taj nepredvidivi r5,nekad odradi extra sve kao dvd rip,a nekad zezne zvuk.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 14:16
ma zvuk je ok...
nije tako los....
meni je slika vaznija od zvuka...
a imao sam priliku i gori zvuk da cujem....  (ima leka i tome, jednostavno u ffdshow, odeljak za audio podesavanja, stavis noise reduction i sustanje se izgubi....  ali ne mora ni to....    'bem li ga... ako se uskoro pojavi dvdrip a ovaj -zn r5 bude zaboravljen, ne preostaje mi nista drugo nego da skinem opet... ali jos se nadam.... ) 

p.s.
tek sad vidim da sam pogresio u imenu topika... Naravno, brade nemaju oci nego BRDA!  LOL
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 14:20
a to u vezi zvuka ... je neizbesno
posto ruje (Rusi) izgleda vole kao nemci da gledaju filmove na "svom" jeziku, pa producenteske kuce rade sinhronizaciju na ruski za njihovo trziste...

e sad posto grupe imaju zelju da svoja "izdanja" ponude u "world wide" izdanju, potrebno je da filmovi imaju originalni audio stream, najcesce engleski

a sto je nemoguce ako je na ruskom dvd/r5 engleski/originalni zvuk zamenjen ruskim...  Onda se ispomazu snimcima iz bioskopa bilo sa mikrofona bilo sa miksete... kako se ko snadje...   r5 dvd/divx ima savrsen zvuk SAMO AKO ruski dvd ima sacuvan i originalni/engleski zvuk... u svim ostalim slucajevima nuzan je kompromis...

pa ko voli, nek izvoli
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.