Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - jel moze neko da mi skine film sa interneta?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

jel moze neko da mi skine film sa interneta?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kengur View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: jel moze neko da mi skine film sa interneta?
    Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2007 u 19:32
Jel moze neko sa brzom konekcijom da mi skine film "Fedora" (1978) sa eMule-a ili od negde druge sa neta.

Platio bih ako treba, a imam i dosta filmova za razmenu

pozz
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2007 u 21:04
mogu ti ga ja skinut, ali, nemoj preko mule, jer ju trenutno nemam instaliranu na kompu i ne želim za sada instalirat, pa ako nađeš RS, torrent ili bilo kakav drugi link, ja ti skinem, nije problem...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2007 u 21:24
ako nadjes Rapid linkove,ja ci ti skunuti bez problema.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
kengur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kengur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2007 u 21:34
nema problema, samo ako bi mogao da mi kazes kako da nadjem neki link za torrent i to, posto se tu bas ne snalazim, a na eMule sam ih nasao nekoliko

pozz
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2007 u 22:11
Joj, ajd mi baci onda link za mulu pa ću instalirati mulu samo za tebe i skinuti ti taj film.
Na pm mi daj link za film na muli, ako ju imaš instaliranu, ako nemaš naći ću sam, ali da ne bi nešto krivo skinuo...

Ažurirao Dngy - 11.Lipanj/Jun.2007 u 22:13
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2007 u 22:13
Originalno postovano od strane kengur kengur piše:

Jel moze neko sa brzom konekcijom da mi skine film "Fedora" (1978) sa eMule-a ili od negde druge sa neta.

Platio bih ako treba, a imam i dosta filmova za razmenu

pozz

joj taj film trazim vec odavno pa ako bi i meni netko mogao skinuti film bila bi mu zahvalnaWink
svaki kraj je tek novi pocetak
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2007 u 23:29
ale ako neskine dngy,budem ti ja skinuo....Wink
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2007 u 23:31
hvala ljubi, znam ja da mogu na tebe racunati uvijekWink
svaki kraj je tek novi pocetak
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2007 u 23:33
Originalno postovano od strane alekovac alekovac piše:

hvala ljubi, znam ja da mogu na tebe racunati uvijekWink

WinkWink
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
renataa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj renataa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2007 u 12:18
ja sam skinula torrent za jedan film o capoeiri.zove se Capoeira Brazil - INtroduction (DVD).inače sam regana na demonoidu.com.međutim,ja taj film nigdje ne mogu skinut (ima 4,3 gb ili tako nešto).prijedlozi?
renata
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2007 u 12:49
Ako skidaš s demonoida, kad stavljaš taj torrent u klijent za skidanje nastoj biti prijavljena na stranici, znači skini torrent i odmah ga stavi na downloadanje, znači nemoj se odjavit...ako sam shvatio problem
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2007 u 18:45
nemoj uopce skidat torrent na disk...
ako si u firefoxu, kad kliknes na torrent dobit ces mali prozor i odaberi open with i stavi svoj torrent klijent...
i mislim da ne bi trebalo biti problema
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2007 u 19:25
E upravo to, tako ja radim stalno i nikada problema...
Na vrh
renataa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj renataa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2007 u 18:21

ok,film ću nekako skinut ali problem je sljedeći.ja filmove skidam na faxu jer doma nemam brzu vezu.ali imam stick od 2 gb a film ima 4 i nešto.kako da ga prenesem doma?žensko sam,i nisam baš "informatički potkovana" pa se nadam da ćete mi oprostiti na vama vjerojatno glupim pitanjima... :)

e da,komp nema pržilice (ako mi to tko predloži)

renata
Na vrh
giza View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj giza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2007 u 18:46
ako ima 4 gb, vjerovatno se radi o dvd-u, on je podijeljen u vob-ove, jedan dan prebaci vobova koliko stane drugi ostatak i obavezno drugi dan i te foldere audio ts i video ts doma sve staviš u video ts i moralo bit ti raditi...
A.C.A.B.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2007 u 22:52
renata imas na emuli i dvd rip, 700 mb

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2007 u 01:40
Ako nemas przilice nemoj ga ni skidat bezveze! Odgledaj ga na faxu!
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2007 u 15:36
ajd' da se ja uključim u žicanje. već sam bil postavljal pitanje ali neka, možda neko zna. trebam film s jeff fahey-om True Blood iz 1989-te

http://imdb.com/title/tt0098525/

ak neko zna bilo kakav link nek javi bilo torent bilo direktni link. nemogu ga nigdi naći, a tražim ga već godinama
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.