Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Knjige u FR svijetu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Knjige u FR svijetu

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Je li tko ikad èitao knjigu u FR svijetu?
Izbor Glasova Statistika ankete
11 [50,00%]
6 [27,27%]
5 [22,73%]
0 [0,00%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
Maverick View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Knjige u FR svijetu
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2004 u 00:00

Zanim me dali ja jedini èitam te knjige ili ima još ljudi kao ja koji uz animee vole proèitati i dobru knjigu?Znam da je malo zamorno èitati knjige ali ja volim proèitati dobru knjigu pogotovo u FR svijetu.FR svijet = FORGOTTEN REALMS veæ sam postavio sliènu temu u opæenito ali pošto tam nemogu staviti anketu došao sam tu.

Kad smo veæ kod knjiga koja vam je najdraža i koji vam je najdraži pisac?

Meni se od pisaca najviše sviðaju ROGER ZELAZNY (saga o AMBERU 2X5 knjiga) R.A.SALVATORE (Trilogija o tamnom vilenjaku i Klerièki kvintet i drg. trilogije o Drizztu) ako vas zanima nešto od toga javite mi

I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2004 u 14:16
Ja sam proèitao par.Npr. Conan(da,iz crtiæa).Knjiga je zakon....
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2004 u 00:26
conan nije u fr svijetu fr = forgotten realms,ako si igro kad baldurs gate,icewind dale ili neverwinter nights te igre su ti u fr-u.Zemlja u fr svijetu je TORIL  onda imaš puno pokrajina i kraljevina ...
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2004 u 22:25
Evo upravo èitam Vilin Sjenu i do sada mi se èini dosta dobrom.
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2004 u 22:28
Na www.strijelac.hr možete naæi nekoliko prijevoda fr knjiga, svaka 50kn.
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 16:23

Da na strijelcu možete naæ hrv. prijevod al ak vam se neda èekat da naši to izdaju možete kupiti u algoritmu i land of magicu na eng.

Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 17:21

meni je super SF od Asimova: Foundation 

saga koja je pocela od 3 knjige, na koje je kasnije spojeno 12 knjiga iz serije Robots, Empire, Empire & Foundation....

takodjer ko voli dobar SF nek procita Kraj Vecnost (End Of Eternity) takodjer od isaac asimova....

Na vrh
crapy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 17:35

gdje nabavit besplatne fr knjige? mislim naravno na one koje citas na pcu? ima netko da je voljan dati/mijenjati se (nije da imam neki izbor cda al ajde..)

Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 12:20

evo da i ja nađem jednu stranicu

http://rpg.gamer.hr

nije puno ali ima nekoliko doličnih knjiga, uzivajte

Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 15:57
hvala apocalypse
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,168 sekundi.