Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titl za smallville
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titl za smallville

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Velicko View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Velicko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: titl za smallville
    Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 01:20
Poz svima ja sam nov ovde i imam jedno pitanje

Nedavno sam skinuo subtitle za seriju smallville. Imam problem sa prva tri serijala. Titl ide ali sto duze epizoda traje to titl vise zuri. Znam da postoji subtitle delay ali ne mogu da ga podesim zato sto se period zurenja non stop menja. Ako neko zna kako ovo da popravim ili ima titl koji je ispravan neka se javi

unapred hvala

PoZzZ
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 01:40
pogledaj seldecu temu tu imas tutorijal kako da sredis te prevode

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=10704

Na vrh
Velicko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Velicko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 21:39

ajde sacu da probam

tnx

PoZzZ
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.