Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hajduk - Dinamo 2:2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

hajduk - Dinamo 2:2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bertoman View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: hajduk - Dinamo 2:2
    Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2007 u 20:08
Znal sam da bu x...no to je vecina pretpostavljala...

Igra Dinama u prvom poluvremenu katastrofa, hajdukova nešto nalo bolja al isto uzas..da Dinamo nema onog jadnog Loncarica (koji je jos jednom dokazal da je golman prosjecne kvalitete i nista vise) ne bi morali vaditi 2 puta gol iz mreže...ono kaj je kao bilo na crti, mislim da ja mali kreten iscupal iznutra. tesko mi je vidjeti na telki 100%, al mislim da je usla nakon njegovog katastrofalnog postavljanja...

Drugo poluvrijeme, malo bolja igra Dinama, Hajduk nis bolji ni gori, malo se povukel... i onda odlicna asistencija (inace jako sebicnog Sammira) za Modrica koji to izvrsno posprema u mrežu...

I onda onaj događaj tekme...nokaut sirovine žilića...i pogrešna odluka suca...
nisam mogel vjerovati kako ga je opizdil šakom...
mislim da ovo zasluzuje drasticnu kaznu...da mu je Drpic rekel bilo kaj(da mu jebe sve po spisku ili slicno) nije smio ondak reagirat...primitivac na kvadrat...

uglavnom, ispada na kraju podjednaka igra obje momčadi...hajduk nema nikakve ideje, samo cjepkanje igre, nikakve prave sanse nisu imali...dok Dinamov slab prvi dio (bez obzira na silne prekršaje hajduka) vodi zaključku da je x opravdan rezultat..s moje strane...stoga, Dinamo ide u zasluzeno finale..toliko...

p.s. Ivankoviceva zamjena Cale-Carlos u trenutku kad Dinamo gubi 2:0 je ne znam kaj bi rekel....Ivankovic i golman su najvece slabosti Dinama...
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2007 u 22:20
a stari nemaš ti pojma...

eduardo - u u u u u u u u u u u u
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2007 u 23:11
Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

a stari nemaš ti pojma...

eduardo - u u u u u u u u u u u u

to "u u u u u u u" uvijek čujem kad se igra na poljudu. čovjek bi rek'o da su na tribinama majmuni, a ne ljudi.
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2007 u 23:20
e moj bertomane, pa sta si slijep?? evo sad je ponovljena snimka one situacije s lončarićem i loptom i ćorav čovjek vidi da je lopta u golu zajedno s lončarićem. to je barem očigledno. ne znam sta je sa pomoćnim sucima. ali opet smo kasnije vidjeli da je dosudio zaleđe za dinamo kojeg nije bilo, pa drugi pomoćni sudac vidio krivog igrača koji je udario drpića
Hajduk živi vječno
Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2007 u 23:59
Vi ste svi slijepi i nemate pojma kad ne vidite kako vam hajduk jadno igra i da je puno slabiji od Dinama ove sezone...nemrete nam nista....

A to hukanje Eduardu....mislim da su navijaci hajduka pokazali kako nije vrijeme da Split dobije utakmicu sa Rusijom...jos 5 godina bez utakmice u splituLOL

A ti DajMidivx plači...LOL
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2007 u 00:00
Dinamo , Dinamo, Dinamo
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2007 u 00:06
a bertomane, ne može vam niko ništa... zato kad igrate u europi daleko dogurate. a kod nas kad igrate loše onda uskoči sudac i pomogne na sve načine da pobijedite. pogledaj kako ste pobijedili u varaždinu.
a što se tiče reprezentacije u splitu - bilo bi dobro za državu Hrvatsku da tekma bude u splitu. da ljudi van hrvatske vide kako se navija i da usput vide normalan stadion koji na nešto liči, a ne ono ruglo u šumi u zagrebu. ja mislim da je dinamov stadion nešto najružnije u Hrvatskoj....
Hajduk živi vječno
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2007 u 00:08
monkey smiri se lega...bertoman i ti takodjer...iduci put imas zuti
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2007 u 00:29
???????

Ažurirao bertoman - 05.Travanj/Apr.2007 u 00:30
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2007 u 12:30
I NAPRIJED PLAVI ,PJESMA SE ORI BODRI VAS CIJELI STADION,TISUCE SRCA SAD ZAVAS KUCA JER DINAMO JE SAMPION!!!!!ALE ALE,ALE ALE,ALE ALE ALE ALE!!Clapajde dobro kup je nas(a mislim to se vec i znalo)!!PS:monkey al si ga nasro!!haha(lopta presla crtu!,pa lopta ti mora cijelim obujmom prec crtu ako nisi znao,najbolji navijaci ,stadion,sudac stalno za nas!!,,haha)ma dobar si majstore!!LOLDINAMOClap!!!!
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2007 u 12:37
Oko sokolovo: "pa kad bi morao reći da li je prešla crtu, onda bi rekao da je ipak prešla."
Hajduk živi vječno
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2007 u 12:39
ipak one suce od jucer nemoj ozbiljno shvatit. bilo ih je 4 i niti jedan od njih nije vidio tko je udario drpića. i onda kazu da su nam suci dobri...
Hajduk živi vječno
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2007 u 12:44
e da. i nije potrebno pisati te navijačke pjesme. ionako ih i ptice na grani znaju. non-stop pjevate jednu te istu pjesmu
Hajduk živi vječno
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.