Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TITLOVI
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TITLOVI

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
link71 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj link71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TITLOVI
    Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2007 u 01:11
AKO STVARNO IMA KO TITLOVE ZA CHILDREN OF THE CORN SERIJAL NEKA MI POSALJE JA IMAM TITL ZA PRVI DEO PA AKO NEKOME TREBA JAVITE A ZA OSTALE MI TREBA POMOC PA AKO IMATE OSTALE TITLOVE POSALJITE ...LINK
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2007 u 17:50
    E u tome je i problem,što mi taj prevod tražimo godinama i nikako ga naći,čak ni na engleskom ga nemamo,samo na onim "egzotičnim jezicima" i mogu ti reći da je taj titl ovde"most wanted".Toliko ga ljudi traži,a niko nema ni jedan osim prvog.

Ažurirao AcaN - 09.Ožujak/Mar.2007 u 17:51
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2007 u 18:15
bilo je nesto da ce johny to sredit al ne znam kako stoji s tim,vec je proslo 1.5 mj. nema tih titlova...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2007 u 19:14
Originalno postovano od strane kaira256 kaira256 piše:

gdje mogu naći titlove za film kenny, sve sam pretražila i nema ili ja ne vidim dobro, molim vas, ako ga tko ima da mi pošalje na mail kaira256@hotmail.com. unaprijed hvala!

Šta to ima veze sa children of the corn?

Čekamo mi još Džonija,bice,ali da sacekamo,kad smo cekali ovoliko,cekacemo i jos.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
sprale33 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sprale33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 16:47
ima li tko titl za film pirati sa kariba 2
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 16:57
Originalno postovano od strane sprale33 sprale33 piše:

ima li tko titl za film pirati sa kariba 2

njubino imas na sajtu uploadano xy vrsta titlova, za xy vrsta releasova,

Ažurirao dejan-sl - 12.Ožujak/Mar.2007 u 17:07
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 17:09
haha sprale,Acan ce poludit..kakve to veze ima s children of the corn??

Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 17:32
Topic se zove TITLOVI. Sve tu spada, sprale ima pravo. Drugi put naslovite ljudski topic.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.