Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TAXI
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TAXI

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
vuksel View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vuksel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TAXI
    Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 18:32

OuchPotreban prevod za Taxi 4Cry
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 22:08
Pa kad je izašao Taxi 4
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 22:10
mozda misli na onu amričku verziju s jimmy fallonom...
Hajduk živi vječno
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 22:39
Originalno postovano od strane monkey monkey piše:

mozda misli na onu amričku verziju s jimmy fallonom...

sigurno...mislim da imas taj prijevod na sajtu samo  ne pod imenom taxi 4..ako ne nadjes daj mi mail pa ti posaljem
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 22:52
stavi taj titl na sajt jer ga nema. ima na slovenskom pod imenom "taxi 2004"
Hajduk živi vječno
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 23:22
Izašo je nedavno taxi 4 sa istom ekipom.Bila premijera pre 2,3 nedelje i isto je francuska verzija.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 23:24
evo ga na imdb:
http://www.imdb.com/title/tt0804540/
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 23:28
auuu! nisam ni znao. i meni onda treba titl Big smileBig smile
Hajduk živi vječno
Na vrh
vuksel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vuksel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 23:31
Bas tako,hvala na poverenjuWink
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 23:33
Ma gledo sam na tv trailer i spominjali su ga i govorili kako glavni glumac neće moći doći jer ima problema sa zakonm i tako to,inače ne bi ni ja znao

Moraćeš da sačekaš prevod,jer kako vidiš ljudi i ne znaju da je film izašao,a kamoli da imaju prevod.Kad se pojavi engleski,biće ljudi koji će ga prevesti pa ćemo ga imati.

Ažurirao AcaN - 08.Ožujak/Mar.2007 u 23:35

- Armin van Buuren

Na vrh
vuksel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vuksel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2007 u 14:48
hvala na obavestenjuThumbs Up
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2007 u 17:38
Originalno postovano od strane monkey monkey piše:

stavi taj titl na sajt jer ga nema. ima na slovenskom pod imenom "taxi 2004"

ima taj titl na bosanskom..ja sam ga jos nekad skinuo ovdje..tako da su isti,provjerio sam..pa da ne radim duplice...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.