Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trazim ove naslove
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trazim ove naslove

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trazim ove naslove
    Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 14:07
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 15:12
Pa, imam sve osim Gilberta Grapea i Incredibles... Sto nisi rekao kad smo pravili razmenu... Napisi mi adresu na PM, poslacu ti koliko sutra...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 15:21
Pa nisam ti video te filmove u katalogu i sad gledam i ne vidim?

na Dvd-u?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 15:28
DivX... Nisi dobro gledao...

261 Eyes Wide Shut (2CD) [irom zatvorenih o~iju 1999 159 7.0 triler drama Stanley Kubrick Tom Cruise Nicole Kidman
341 Far and Away Daleka zemlja 1992 140 6.2 drama Ron Howard Tom Cruise Nicole Kidman
189 Big Lebowski Veliki Lebovski 1998 117 8.0 (193) krimi komedija Joel & Ethan Coen Jeff Bridges John Goodman
151 Hidalgo (2CD) Hidalgo 2004 136 6.6 akcija drama Joe Johnston Viggo Mortensen Omar Sharif
5 American History X Ameri~ka istorija 1998 119 8.5 (45) drama Tony Kaye Edward Norton Edward Furlong
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 15:49
pa koliko sam ja uspio shvatit tražio je dvd filmove, a ne divx, inače ne bi stavljao u podforum "DVD filmovi"
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 15:57
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

pa koliko sam ja uspio shvatit tražio je dvd filmove, a ne divx, inače ne bi stavljao u podforum "DVD filmovi"

U pravu si kolega,trebaju mi DVD FILMOVI

- Armin van Buuren

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 16:02
Izvinjavam se, uopste nisam obratio paznju na forum, samo sam pogledao u topic...
Na vrh
+ Damien + View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj + Damien + Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 18:14
" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 18:55
E sad taman da preklopimo one petak 13 i da nadjes jos nesto pa da se menjamo,ako hoces?

- Armin van Buuren

Na vrh
+ Damien + View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj + Damien + Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 19:09
moze

znaci stavis mi sve Petke osim prvog + ovo:

The Dark Hours
Rinne
May
Society
Necromantic 2

i eventualno jos koji dvd ako imas
" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu