Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tražim prijevod
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tražim prijevod

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mrva44 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrva44 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tražim prijevod
    Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 12:08
jel ima netko možda ove prijevode:

Home_Alone_(1990)-   QUALiTY

dumb.and.dumber.1994.unrated.dvdrip.xvid.fragment

Conan the Barbarian (1982)dvdrip xvid{Honeyko}

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 13:04
Originalno postovano od strane mrva44 mrva44 piše:

jel ima netko možda ove prijevode:

Home_Alone_(1990)-   QUALiTY

dumb.and.dumber.1994.unrated.dvdrip.xvid.fragment

Conan the Barbarian (1982)dvdrip xvid{Honeyko}

Uz svo duzno postovanje, ali sto nisi pogledao na sajtu ,,, imas sva tri za download!!! Samo se malo potrudi.
Cak i da ti neodgovaraju u potpunosti, mozes da ih sredis i doradis a  uputstvo imas na sajtu takodje!
Pozdrav!
Na vrh
Riders_On_The_S View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Riders_On_The_S Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 14:02
Ali ovi titlovi nemaju 100%(imam engleske koje cu kasnije postaviti)
 1 faster,pussycat kill,kill (1965)
2 Franch number(the french trick)
3 Hornblower
4 vremya sobirat kamni(ruski iz 2005e)

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 14:41
Brateeee i ti ga pretera malo. Imam ja odmah da ti nabrojim 100-150 naslova kojih nema ni na engleskom. Ako tako gledas na stvari neces nikada biti zadovoljan. Moras biti malkice precizniji :
  1. Hornblower: The Even Chance (1998) (TV)
     aka "Horatio Hornblower: The Duel" - USA
  2. Hornblower: Mutiny (2001) (TV)
     aka "Horatio Hornblower: The Mutiny"
  3. Hornblower: The Duchess and the Devil (1999) (TV)
     aka "Horatio Hornblower: The Duchess and the Devil" - USA
  4. Hornblower: Loyalty (2003) (TV)
     aka "Horatio Hornblower 3" - USA
     aka "Hornblower and the Hotspur" - USA (working title)
  5. Hornblower: The Examination for Lieutenant (1998) (TV)
     aka "Horatio Hornblower: The Fire Ship" - USA
  6. Hornblower: The Frogs and the Lobsters (1999) (TV)
     aka "Horatio Hornblower: The Wrong War" - USA
  7. Hornblower: Retribution (2001) (TV)
     aka "Horatio Hornblower: Retribution" - USA
  8. Hornblower: Duty (2003) (TV)

Nije Franch number (the french trick) nego Francuski numer (the french trick)
a Faster, Pussycat! Kill! Kill! ti ima i nazive
Pussycat, The Leather Girls, i The Mankillers.
Probaj sad da potrazis (mada mislim da neces naci)

Ažurirao klaki - 21.Veljaca/Feb.2007 u 14:48
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Riders_On_The_S Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 17:08
Okaci nazive koji ti trebaju.Mozda ja imam nesto od onoga sto trazis.Imam nekih 1000 filmova i 10-20 bas retkih,mozda imas srece da neke prevode imam...........
Na vrh
john_smith View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj john_smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 17:36
Pogledaj na prvoj Strani LISTA ZAHTEVA ZA PREVODE PRE 2005!!!

Ako imas neki titl postavi ili posalji moderatoru da postavi !!!

I ja trazim prevode za Ras Mayera !
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Riders_On_The_S Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 23:45
Ras Mayer nema,ali vecinu titlova sam nasao preko programa Subtitles Hunter.
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2007 u 23:48
riders, pogledaj temu koju ti je john_smith spomenuo. pa titlove koje imas, a netko ih traži uplodaj.
Hajduk živi vječno
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Riders_On_The_S Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2007 u 00:20
Vazi.Ovih dana dok mi ne pocne fax,potrazicu nesto od tih titlova,zipovati i okaciti negde na netu.Danas sam poslao 10ak titlova(mislim da nijedan nije bio u bazi).Pogledacu da li su postavljeni.Da i jos jedno pitanje,da li titlovi smeju da se drpisu sa drugih sajtova(i sami znate sa kojih) i da se postavljaju na ovaj?
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2007 u 00:23
pa normalno da smijes. tako i oni od nas uzimaju, pa cemo i mi od njih. samo, mali prijedlog, kad ides uplodati neki titl nemoj brisati potpise. ako nesto ispravljaš, onda pusti potpis onoga tko je radio taj titl i dodaj svoj potpis. da ne bude nekakvih rasprava vezanih za to.
Hajduk živi vječno
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Riders_On_The_S Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2007 u 00:28
Hm,koliko vremena (okvirno)treba da prodje da se postavi nesto sto se postavi na divx-titlovim?Da se ja ne bi dzabe zamarao sa postavljanjem svakog titla ponaosob,ja cu to zipovati i slati po par komada i ovde ostavljati link(naravno znacete o kojim se filmovima radi),a vi posle to postavljajte i radite sta hocete.To je samo moja mala zahvalnost,posto sam na ovom sajtu nasao dosta toga sto mi treba.P.S. u narednih par meseci ocekujem do 100 crno belih filmova(sa sve titlovima)pa cu i to baciti na net.

ZOP od Ridersa
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Riders_On_The_S Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2007 u 00:53
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Riders_On_The_S Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2007 u 12:57
Poslao sam ti na mejl
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Riders_On_The_S Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 14:13
Da li neko ima prevod za The Short films of David Lynchhttp://images.amazon.com/images/P/B000CQM2WQ.01._SS500_SCLZZZZZZZ_V1134104541_.jpg
Na vrh
Nextc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nextc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2007 u 00:21
Treba mi titl za GANG RELATED!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Riders_On_The_S Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2007 u 01:04
Nextc,samo engleski titlovi,ako ti nesto znacihttp://www.podnapisi.net/index.php/ppodnapisi/podnapis?i=80277
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Riders_On_The_S Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2007 u 01:56
Mozda neko ima titlove za South park -Make love not wardcraft?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2007 u 02:24
Originalno postovano od strane Riders_On_The_S Riders_On_The_S piše:

Mozda neko ima titlove za South park -Make love not wardcraft?

Sad ću ti ga uploadati.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,145 sekundi.