Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kroz povijest
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kroz povijest

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kroz povijest
    Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2003 u 20:35

Zanima koji je prvi divx s kojim ste došli u kontakt i kada.

Meni je to bila Fantomska Prijetnja, i to snimak iz kina i naravno bez titlova! Znam poprilično kasno! Ali tada mi se činilo strašno. Zamisli - film na jednom cdu.

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2003 u 21:31
Ja sam kod prijatelja prije tri ?etri godine gledao Scary Movie i to je za mene bilo ?udo kako može film stati na jedan cd, a kad poslje sam nabavio Gladjiatora i gledao sam ga nekoliko puta.
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2003 u 01:18

ja sam privi put dosao u dodir dok jos nisu postojali divxi...

to je bio species 2 i godzilla kad su dosli u kino (telesync (kinorip)) u VIVO formatu (60 MB jedan film...) :-)

nakon toga sam skidao filmove u RA ili RM formatu (real player) - 100 MB jedan film

i napokon nakon toga ASF (200 MB) i VCD (2 CD)...

poslije je ASF modificran u DIVX i pocela je biti dobra kvaliteta

iako svo to vrijeme je postojao VCD (mpg format) ...znaci VCDi su tu oko 10 godina..

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2003 u 08:28

meni je prvi vjerovali ili ne matrix!Pocetnik sam! Kada sam ga dobio točno se sječam nisam znao koji program koristiti za gledanje kako ubaciti titlove.Šta su titlovi?

Imao sam 11godina tad sam i dobio komp.Pa sam se jako intezivnije poceo baviti tako da sam danas stigao jako daleko cak do programiranja.

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2003 u 22:54

Kad se tog sjetim.Prije 5 i pol godina frend mi je dao matrix.Prvo sam mislil igrica matrix,a kad ono film matrix.Od tog puta sam se zaljubio u matrix.No filmove sam počeo kupovat prije 3 god. i tako da sam ih do danas skupljo sad bi ih imo oko 1000 ali ja sam onda s tim presto sve dok nisam prije pol godine sripo prvi film sa dvd(put do uništenja-ima ga ko uništil mi ga jedan idiot),i do danas sam onda skupil dvesto filmova i u ripanju sam postal majstor.Koristil sam sve žive programe i mogu samo reči da je guardian knot najbolji od svih.No kaj se tiče još nečega točno se sječam kad mi je neki rođak daljni(milijuner-meni se čini) na svom laptopu pustil Rain Man na VCD.To je bilo prije 10 god(cirka) dok su filmovi još bili distrubirani na cd u VCD

Na vrh
ROmeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ROmeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2003 u 23:11
Prvi: Scary movie i kad san to vidio zasta san u cudu pa san ga gleda svaki dan jedno 2 puta, onda san se odvazio i narucio charlie's angels koji je bio vhs rip ali meni to nije smetalo :))
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2003 u 14:18
Prvi put frend donio Deuce Bigalow: Male gigolo sto je sam zripo sa dvda....
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,267 sekundi.