Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bilo sta od ovog
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bilo sta od ovog

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bilo sta od ovog
    Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2007 u 23:37
Mogu da se kladim da 90 posto sa ovog foruma nije ni culo za ove filmove,a onih 10 posto sto su nesto naculi, garant nemaju nista od ovog,ali vredi pokusati.Dajem sta god trazite za neki od ovih filmova,moze i jedan za dva ili jedan za tri kako hocete,samo da dodjem do nekih od ovih filmova.

Ovako pise na jednom nasem sajtu:

"Mislite da su filmovi poput Saw i Texas Chainsaw Massacre "strasni"? Niste ni blizu. Pogledajte nekih od ovih filmova da vidite šta zaista znači "da vam se krv sledi u žilama,a filmovi su" :

UNREST

PENNY DREADFUL

THE GRAVEDANCERS

THE HAMILSTONS

RINNE

DARK RIDE

THE ABANDONED

WICKED LITTLE THINGS

Ažurirao AcaN - 03.Sijecanj/Jan.2007 u 23:39
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 00:33
THE ABANDONED?   Ako mislis na Torzok /2001/
http://www.imdb.com/title/tt0264100/
vec dugo ga skidam sa eMule. Ima vrlo malo usera.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 00:58
Acane i meni si sada zainteresovao sa ovim filmovima
Ako naketis na linkove javljaj

Na vrh
desmond View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj desmond Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 04:33
imam samo the gravedancers,ako niste vec gledali ova dva filma su ok horori:
feast
altered
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 07:40
@ varazdin

To nije Torzok,pogotovo sto je iz 2001,a o vaj iz 2006,a onaj je drama

@ Vedder

ja se nadao da ti imas vec nesto :

@ desmond

Cuo sam za te filmove,jer si gledao gravedencers?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 08:21
Hm, nije Torzok naivan, volio bi ga imat.
Taj novi Abandoned nema nigdje. Gravedancers imas svagdje (torrenti, eMule). Rinne sam skinuo sa emule, tamo imas i Unrest i Dark Ride.

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 15:59
@varazdin jel sledevi film ed2k://|file|[Bodyboard]-Unrest.avi|733398834|0D5DA5F9203F99D6E8FC3FD76454D48A|/
taj Unrest sto je Acan trazio? Posti na IMDB se ne pominje taj drugi naziv Bodyboard pa da ne skidam z dzebe pogresan film :)
I da li ti je Rinne na 1 ili 2cd?

Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 16:23
To je taj, skidam ga. Na eMule Plus nemam opciju pregleda tijekom skidanja, mogu se samo nadat da je pravi :(
Rinne je ovaj
Rinne.2006.DVDRip.XviD.AC3-JUPiT.avi (2 CD, odlična slika)

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 16:32
probaj da psutis film za VLC playerom. Meni rada ali samo kad skinem vise od 200mb filma. Tek da vidik kvalitet slike i da li je pravi film :)
Stavila sam Rinne da mi se skida ali na 1 cd, valjda je dobra slika

Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 16:39
Bolje da si ovaj na 2 CD. ima puno usera i brzo se skine.
Nemam još 200MB. Javim kad bude.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 18:30
varazdin ja skinula onaj {Bodyboard]-Unrest.avi ali nije taj film vec neki dokumentarac o surferima
A ja mislila da ga veceras pogledam

Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 20:41
I ja sam ga skinuo     
Nisam bio na netu, pa ti nisam javio.
Prvi puta da me emula ovako zaj**e.   
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2007 u 21:01
pa dobro nije, pisalo je ono bodyboard zato mi je i bilo sumljivo

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 21:42
I sta smo na kraju ustanovili,koje filmove imamo?

- Armin van Buuren

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 21:52
bit ce,bit ce
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 22:28
ja samo RINNE 2CD dvd rip

Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 22:46
Gravedancers, Rinne (2cd), Dark Ride...
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 12:37
je izaslo sta od ovog?
imam gravedancers,dark ride,rinne,unrest
nasao sam na netu abandoned..ali jako losa kvaliteta...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 12:55
sve je izaslo,meni jos fale dva filma i ta sam dva nasao i onda cu sve imati.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,139 sekundi.