Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mtv Unplugged Metallica
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mtv Unplugged Metallica

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
HENKY View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mtv Unplugged Metallica
    Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2006 u 00:17
našao sam na emule za skinuti to, ali ne znam da li to oni misle na onaj koncert sa simfonijskim orkestrom, jer sam malo pregledao po internetu, i nigdje ne piše da postoji njihov unplugged...

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2006 u 14:13
postoji... nemam ga, naĹľalost

MTV Unplugged je svirka bez struje... S&M je Symphony & Metallica, znaÄŤi to nije unplugged...

Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2006 u 18:03
ma znam šta je unplugged, samo nikad nisam bio čuo da su Metallica napravili Mtv Unplugged... išao sam pogledati na internet ako piše šta o tome Unplugged-u, ali nisam ništa našao, pa sam pretpostavio da ne postoji, nego da na emule piše krivo...

onda ću pustiti da se skida, pa valjda će biti Mtv Unplugged...

Na vrh
king View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj king Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2006 u 18:53
ne mogu da verujem da su to snimili... uzas
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2006 u 19:45
Postoji MTV Unplugged , mislim da je iz 1993 (pocetkom 90ih je ovaj vid svirke bio strasno popularan, i nepostoji niti jedan relevantan izvodjac koji nije gostovao u serijalu VH1 i MTV unplugged) , nemoj me drzati za rec , secam se da sam nasao neke audio bootlege , gde je bila pesma Nothing Else Matters sa MTV Unplugged koju su izvodili ako me secanje ne vara sa Chris-om Isaacom @!#!@# ...

U svakom slucaju S&M nije ... a unplugged nije official ,zato ga nigde ni nema , to je verovatno neki TV rip , ali u svakom slucaju raritet ... da si iz Srbije pa da odma organizujemo neki trade , ja bas trazim sva moguca Unplugged izdanja svih mogucih izvodjaca ,pa ako neko ima nesto zanimljivo neka javi na PM ....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.