| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Trazim filmove i titlove... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Trazim filmove i titlove...Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 13:12 |
|
PONOVO trazim nesto od ovih filmova: Pure Luck ^ista sre}a La Luna Mesec Cosi come sei Takva kakva si Hero Heroj La carne Meso High Crimes Zlo~in na visokoj nozi In Hell U paklu Lost in Translation Izgubljeni u prevodu White Rush XXX2 Takodje mi trebaju i titlovi za ove naslove: Augie Rose Zamenjen identitet Elephant Man ^ovek slon Hombres Felices Sre}an ~ovek Le Diner de Cons Ve~era sa glupanom Possession Posesivnost Real McCoy The Kid Dete Woman in Y Tu mama Tambien I ja tebi kevu Bog je veliki, a ja sam tako mala Gospodjica striptizeta Istina je da la`em II Konjanik na krovu Opasne veze Ponovo rodjen Ko sta ima, neka se javi na PM... MOze zamena, saljem svoj katalog... |
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 13:45 |
|
Elephant Man
Y Tu mama Tambien Possession The Kid ove prevode imas ovde na sajtu kako ti je originalalan naziv ovih zadnjih par filmova? A Lost In Translation (DVD), In Hell i Hero ti imam ja Ažurirao Vedder |
|
|
|
![]() |
|
pala1yu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2006 u 13:20 |
|
Ako neko ima titl za The Prestige molim da mi posalje. Unapred yahvalni JA!
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2006 u 13:30 |
|
o brate, pa jel ti ne vidiš dobro? Ovu veličinu slova vidim iz susjedove kuće.
![]() |
|
![]() |
|
kosta zulu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
sektor-network Pridružen: 21.Travanj/Apr.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 573 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2006 u 14:10 |
|
Hero - Heroj ako mislis na film iz 1992 god sa Dustin Hoffman i Geena Davis imam taj film In Hell U paklu Kingdom of Twilight Lost in Translation imam i ove filmove |
|
![]() |
|
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2006 u 15:05 |
|
Bato, sta ces, kao prvo, na mojoj temi sa takvim pitanjima, i sa TOLIKIM fontom... Je l' nisi imao veci???? A drugo, idi na forum DivX titlovi, tamo ces pre da ga nadjes. Uzgred, nemam titl.... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |