Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - primate li ripane titlove
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

primate li ripane titlove

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
stage_fright View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stage_fright Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: primate li ripane titlove
    Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 16:15
zanima me kakva je politika ove stranice, dozvoljava li se upload ripanih titlova (titlova koje je korisnik kopirao s dvd izdanja, nije ih sam prevodio)?
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 17:14
pa naravno
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 18:59
samo trpaj
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 19:35

Sto vise to bolje.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
stage_fright View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stage_fright Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 22:33
budem stavio par stvari.

p.s. imam problema s nekim dvd-ovima. napravim sve kako treba (učitam pravi ifo file, characters matrix file, odaberem jezik koji želim ripati), ali neće očitavati titl nego samo u par sekundi prođe kroz cijeli dvd i to je to. zna li netko o čemu se radi?
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 09:22

Cime ripujes titlove? Ubih se ko indijanac, sve skidam sa mreze, imam more filmova za koje nema potpisa ni na jednom sajtu...

Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 10:33

stage_fright - Po meni problem može biti ili da možda zbog tvoje brzine učitavanja ifo fajla ne učitaš pravi ifo fajl, a za ripanje titlova sa DVD-a koristi SubRip programčić. Izvini ako sam u oba savjeta pogriješio, ali dao si malo informacija.

POZDRAV

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2006 u 11:11
Originalno postovano od strane stage_fright stage_fright piše:

budem stavio par stvari.

p.s. imam problema s nekim dvd-ovima. napravim sve kako treba (učitam pravi ifo file, characters matrix file, odaberem jezik koji želim ripati), ali neće očitavati titl nego samo u par sekundi prođe kroz cijeli dvd i to je to. zna li netko o čemu se radi?

To su takozvani Closed Caption ( u principu nalepljeni) prevodi... Biće muke izvaditi ih iz filma, ali je i to moguće...
Evo ti tema na kojoj je bilo reči o tome
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.