| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Madison (2026) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: The Madison (2026)Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2026 u 23:18 |
|
Posle izuzetno dosadne prve epizode, i kada sam video da je ovo Seridanovo delo, razmisljao sam da odustanem ali posto nisam imao pametnija posla, odgledao sam celu sezonu.
I, sta reci, totalno razocarenje. Nesto sam i ocekivao zbog Fajfer i Kurta Rasela, ali ovo je jedna od najdosadnijih serija koje sam u poslednje vreme gledao.
Fajfer toliko preteruje sa svojom tugom da to ide do granice preglumljivanja. Non stop neke drame, teski pogledi, duboki uzdasi,.. Posle nekog vremena postaje iritantno i lazno. Scenario tanak jer se bas nista ne desava, verovatno je napisan na dva lista papira. Cela sezona je mogla da stane u najvise dve epizode ili jedan kraci film. Ni lepa priroda, ni dobra fotografija, pa ni dobra muzika, nisu mogli da spasu ovu glupost. Ocena 2.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |