| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Chris Hemsworth u krimiću najgledanijim u brdu zemalja (16.02.2026.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Chris Hemsworth u krimiću najgledanijim u brdu zemalja (16.02.2026.)Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2026 u 18:53 |
|
Ovaj film recimo po mom misljenju ''obecava'' tj. mislim da ce moci da se gledao kao i na primer Apex sa Charlize Theron ili The Rip gde su tandem Ben Affleck i Matt Damon. To su na primer neki filmovi koji po mom nekom misljenju i ukusu ce moci da se gledacu i nisu nikakav fantasy ili strip junaci koji lete i slicno i nisu akcione komedije ili one teske akcije gde ovaj sveti ovog ova onog i tako to dok neko ne bude se svetio i zbog komsije )
|
|
![]() |
|
TotenhemovFanatik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2026 u 23:36 |
|
Kako sam ljubomoran kad neko odgleda ovakav film, a ja moram da čekam pola godine da bude dostupan.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2026 u 23:54 |
|
Kino ti nije blizu? Nije ni meni.
Niko ti ne smeta gledati cam, ako podnosiš taj užas. Ako ti se gadi kao meni, nije pola godine, ali jest 2-3 mjeseca.
|
|
![]() |
|
TotenhemovFanatik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2026 u 23:42 |
|
Što se tiče CAM užasa, moje prvo iskustvo sa tim desilo se 2006. godine kad sam na pijaci kupio VHS "Mi nismo anđeli 2" i DVD "Superman returns". Od tada bježim od toga kao đavo od krsta. A jesam još jednom odgledao CAM verziju, bio je to "Avatar 2" i tu nije bilo problema, jer je zapravo bila jako dobra verzija. Valjda su te kamere napredovale. Ali ipak, ne hvala, čekaću Webrip
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |