Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Eojjeolsuga eobsda AKA No Other Choice (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Eojjeolsuga eobsda AKA No Other Choice (2025)

Eojjeolsuga eobsda

Eojjeolsuga eobsda (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2025

Žanr:

drama, kriminalistički, komedija

Trajanje:

139 min

Režija:

Park Chan-wook

Scenarij:

Don McKellar
, Park Chan-wook
, Donald E. Westlake
, Lee Kyoung-mi
, Jahye Lee

Glavne uloge:

Cha Seung-won
  >  Go Si-jo
Lee Byung-hun
  >  Man-soo
Yoon Ga-yi
  >  YouTuber
Oh Gwang-Rok
  >  Miri's Father
Lee Yong-nyeo
  >  Miri's Mother
Lee Seok-hyeong
  >  Young Detective
Im Tae-poong
  >  Dongho
Woo Jung-won
  >  Dongho's Mother
Son Ye-jin
  >  Mi-ri
Oh Dal-su
  >  Middle-aged Detective
Kim Hae-sook
  >  Grandmother on Rooftop
Hiram Piskitel
  >  American Executive 1
Park Hee-soon
  >  Choi Seon-chul
So Yul Choi
  >  Si-one
Derek Chouinard
  >  American Executive 3
Kim Hyung-mook
  >  Wonno

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Eojjeolsuga eobsda AKA No Other Choice (2025)
    Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2025 u 11:46
Hvala teroristo!
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2025 u 11:53
Javi Aleksa jel bolji od Gavrasovog filma.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2025 u 12:05
Hvala za prevod! Baš me interesuje kako su Korejci obradili roman.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2025 u 11:10
Iskreno, nisam oduševljen ovim ostvarenjem, ali sam svestan činjenice da korejski filmovi namenjeni za festivale, obiluju raznoraznim umetničkim "ukrasima". Kinematografski gledano, film je fantastično zanatski urađen. Odlična režija, kadrovi, fotografija, close-up-ovi koji otkrivaju emotivna stanja likova...

Međutim, veliki broj scena i dijaloga koji su u kontekstu radnje potpuno suvišni, doveli su do toga da film konstantno gubi fokus na dešavanja u istom. U nekom trenutku postaje potpuno nebitno šta glavni lik radi i zašto to radi. Pojedine scene su prilično morbidne i izazivaju mučninu. Jedna krajnje bizarna priča, gde se postavlja pitanje da li je čitav plan bio vredan napora i patnje, zarad radnog mesta u fabrici papira?!??

Iako imam utisak da će ovaj film pokupiti nagrade na festivalima i doživeti pozitivne kritike, isti nije moja šolja čaja. Francusku adaptaciju ovog romana i nemam želju da gledam.

Ažurirao bgvracar - 02.Prosinac/Dec.2025 u 08:42
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2025 u 20:33

Imao sam velika očekivanja od poslednjeg filma legende korejskog filma Park Chan-Wook.
Jedino sto vredi je prvih pola sata i lepa fotografija kao i vrhunska produkcija i gluma. Posle obećavajućih pola sata i odličnog uvoda, totalan fijasko celog filma.Filmu fali prava ideja i prava priča koje ovde nigde nema.Sve je krajnje neuverljivo i izkonstruisano. Čini mi se da slavni režiser ako je dozvolio da ovo uopšte prođe nema više šta da kaže u svetu filma i da bi mu bilo najbolje da ode u penziju.

Ažurirao aleksayu - 29.Studeni/Nov.2025 u 20:45
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2025 u 11:20
Meni se ovo nije nimalo svidjelo, scenarij slab, razvučena radnja, nema te intrigantnosti, pitkosti, kao da je netko puno neiskusniji radio na scenariju i režiji. Nije mi se ni njegov prošli film svidio "Decision to Leave", ali mi je bio bolji od ovoga. Možda je ovo ta silazna putanja koja se realno desi svakome, prije ili kasnije u karijeri, nekad se netko malo i izvuče, trgne, nekad ne. We will see....
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2026 u 15:06
Korejska adaptacija novele "The Ax" uspela da privuče publiku i iznova impresionira kritiku. Taj oprobani recept sa narativom koji zahteva strpljenje, dok se ''klupko ne razmota skroz'' uglavnom drži pažnju do samog kraja. Tehnički odrađen na svetskom nivou, pogotovo padaju u oči onakvi eksterijeri sa mnoštvom zelenila (život na periferiji), uz zanatski vešto vođenu kameru. Glumački ansambl ispunio očekivanja takvog režiserskog meštra poput svetski afirmisanog Park Chan-Wooka, od kojih bi izdvojio odličnu interpretaciju požrtvovane supruge Miri (bravo za Son Ye-jin). Realno s pravom ga smatraju jednim od favorita u kategoriji ''strani film'' (van engleskog govornog područja) u predstojećoj trci za prestižne Oskare.
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2026 u 17:17
Dosadno 5/10
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2026 u 17:40
  Sranje od ovog filma ce biti kandidat za oskara cini mi se.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.