Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dangerous Animals (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dangerous Animals (2025)

Dangerous Animals

Dangerous Animals (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2025

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

98 min

Režija:

Sean Byrne

Scenarij:

Nick Lepard

Glavne uloge:

Rob Carlton
  >  Dave
Michael Goldman
  >  Cop
Josh Heuston
  >  Moses Markley
Carla Haynes
  >  Lexi's Young Mum
Kathleen Renish
  >  Surfer 1
Liam Greinke
  >  Greg
Dylan Eastland
  >  Store Cashier
Luna Crawford
  >  Dreadlock Girl
Ali Basoka
  >  Little Girl Lexi
Jai Courtney
  >  Bruce Tucker
Nathan Gordon
  >  SLSC Life Guard
Giorgia Stawaruk
  >  Eva Groenen
Hassie Harrison
  >  Zephyr
Ryland Pearson-McManus
  >  Surfer 2
Jon Quested
  >  Senior Constable Green
Patrick Moroney
  >  Beachgoer
Ella Newton
  >  Heather
Teah Fraser
  >  Emergency Operator

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dangerous Animals (2025)
    Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2025 u 17:17
Blesav australijski film u serijski ubica-ajkule kombinaciji, sa nešto ljubavi, malo iživljavanja pomračenog uma, začuđujuće meni zapravo nedovoljno "australijski", ovoga puta i nisam baš osetio dovoljno tamošnjeg meni dragog filmskog ludila. Oni koji vole krvave horore ili pa kakav akcenat na morskim nemanima, kao i oni koji vole konkretnije i realističnije priče o serijskim ubicama, vrlo moguće neće naći ovde svoju dozu otrova. Da li je pa zbog toga što film ne shvata sebe suviše ozbiljno to i mana? Pa, nije da ima odveć humora te će teško biti i silno zabavan.

Kako bilo, meni je držao pažnju, simpatičan mi je glavni par, originalnost koncepta same priče me nije pa oduševila, moglo se više iskoristiti od tako blesave postavke, no nije mi bio dosadan.
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2025 u 08:06
Loše 4/10
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2025 u 22:55
Jai Courtney je odlično odigrao, a ja njega uopšte ne podnosim, 
ali ova uloga mu je baš legla i mislim da treba baš ovakve uloge da igra češće.

Film je zanimljiv, definitivno vredi pogledati. 
Ocena 6,5/10. Thumbs Up
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2025 u 00:05
Interesantan triler, držao je pažnju. Thumbs Up
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2025 u 00:13
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Pogledaj i Juegos de Seducción AKA Follow (2025)
dobar film, triler... Ti voliš takve španske filmove.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2025 u 00:23
Originalno postovano od strane Black Raven Black Raven piše:

Pogledaj i Juegos de Seducción AKA Follow (2025)
dobar film, triler... Ti voliš takve španske filmove.

Verovatno misliš na špansko govorno područje, pošto je film meksički. Wink

Naravno, volim španske i argentinske trilere, i što da ne, hajde da se oprobam i sa Mehico kinematografijom. Svakako ne može biti gore od savremenog američkog filma. Thumbs Up
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2025 u 00:36

[QUOTE=Black Raven][QUOTE=bgvracar]
Verovatno misliš na špansko govorno područje, pošto je film meksički. Wink

Naravno, volim španske i argentinske trilere, i što da ne, hajde da se oprobam i sa Mehico kinematografijom. Svakako ne može biti gore od savremenog američkog filma. Thumbs Up

Meksički - španski to sve slično, a i blizu su, samo velika bara između njih. LOL

A taj film je mnogo bolje urađen od novih američkih, mada to nije baš teško, vredno gledanja. 
Prevod je dobar za taj film, radi za sve YTS fajlove.

Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2025 u 12:59
Napeta borba za goli život na pučini okeana drži pažnju do poslednje sekvence. Miks horora i trilera čiji narativ otkriva mračnu strane ljudske duše, sa ajkulama morskim predatorima, kao ''alatom'' u službi serijskog ubice. Moram da priznam da odavno nisam video nadahnutiji performans u kome ovde gledamo australijskog stara: Jay Courtney-ja. Takođe, sve pohvale i na račun talentovane Hassie Harrison, pre svega što je uložila ogroman trud, kako fizički, tako i u oslikavanju pshiloškog profila devojke koja postaje heroina, jer odbija da se prepusti zlokobnoj sudbini ispod okeana. Zabavan, napet, zastrašujuć, neizvestan do kraja. Dovoljno razloga da mu pružite šansu, zar ne?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,178 sekundi.