Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Final Destination: Bloodlines (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Final Destination: Bloodlines (2025)

Final Destination: Bloodlines

Final Destination: Bloodlines (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Put bez povratka: Nasljeđa

Godina:

2025

Žanr:

horor

Trajanje:

110 min

Režija:

Zach Lipovsky
, Adam B. Stein

Scenarij:

Jeffrey Reddick
, Lori Evans Taylor
, Jon Watts
, Guy Busick

Glavne uloge:

Mark Brandon
  >  Mr. Fuller
Rya Kihlstedt
  >  Darlene Lewis
Panou
  >  Plaza Security Guard
Gabrielle Rose
  >  Old Iris
April Telek
  >  Aunt Brenda
Tony Todd
  >  William Bludworth
Alex Zahara
  >  Uncle Howard
Tinpo Lee
  >  Marty Reyes
Richard Harmon
  >  Erik
Travis Turner
  >  Elevator Op (Chet)
Teo Briones
  >  Charlie Lewis
Anna Lore
  >  Julia Campbell
Brec Bassinger
  >  Iris Campbell
Owen Patrick Joyner
  >  Bobby Campbell
Brenna Llewellyn
  >  Val
Kaitlyn Santa Juana
  >  Stefani Lewis

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Final Destination: Bloodlines (2025)
    Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2025 u 20:06
Ništa novo. Već viđeno. Omaž prethodnim delovima, inspiracija bedna, jadna, krvoproliće solidno upakovano, ali spektakularno nije, uzbudljivo još manje, nelogično dapače, opšti utisak - soda water.
Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2025 u 22:11
meni je dobar jer ce se nastavci nadovezivati na ovaj deo
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2025 u 06:53
Porodično smo gledali i ostali smo oduševljeni. Prvi 20 minuta dok se sve ono izdešavalo na tornju smo pogledali u dva treptaja oka, koliko je bilo super. Iškečivanja i nagađanja ko će kako umreti su nam bila baš napeta i puna adrenalina... ona varijanta "da ili će umreti, kako će, verovatno će ovako...". Ima tu još mnogo čega za pisati, ali je ovo glavno.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2025 u 10:45
Veoma lose. Sta reci kada je CGI losiji od prvog a pogotovo od drugog dela koji su snimljeni pre cetvrt veka. Bruka! Ne znam da li ima ista pozitivno da se napise o filmu. Ocena 3. 
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2025 u 11:22
Nije loše. Franšiza koja uz manje oscilacije, uglavnom drži nivo kvaliteta. Thumbs Up 
Na vrh
ProtivuNeukusa View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2025 u 20:47
Boleština za bolesnike.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2025 u 10:49
To zvuči kao nešto što bih ja voleo dušom i tijelom, hajde baciću pogled, mada sam propustio poslednji deo ili dva i nisam ga baš imao u planu.
Doduše, red je da se pozdravim sa Tony Todd-om 😟
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2025 u 23:10
Fino je urađen ali zbilja mi nije držao pažnju, svideo mi se početak sa tornjem, poslednji kadrovi sa vozom, no skoro pa da nemam blagog pojma šta je bilo između. Sjajni efekti (gde nisu danas?), zna valjda biti napeto ali uopšte nisam osetio likove, niti mi je do njih bilo stalo iole.
Na vrh
Brkamika52 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Brkamika52 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2025 u 14:33
Film je sr... kroz gusto gr... Kao i sve što stiže iz Holivuda. Baciti u đubre, immediately!
Na vrh
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2025 u 21:59
HA pa ti sad uzmi novčić iz fontaneLOL

Jedna od retkih horor franšiza koje ispunjavaju očekivanja i koje i dalje volim da gledam.
PreporukaThumbs Up

Ažurirao Goran87BG - 29.Lipanj/Jun.2025 u 23:58
Na vrh
Mare-Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mare-Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2025 u 16:15
Cist prosek, a odlican je bio pocetak... "The Gorge", mi je mnogo bolji. Smile
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2025 u 15:15
Generalno nastavak je opravdao očekivanja popularne horor-franšize. Sam narativ u smislu objašnjenja zlehude sudbine koju ne možeš izbeći mi je bio u redu, kao i istraživanje naslovne junakinje Stefani. E sad efekti jesu maštovito kreirani, ali se očigledno s tim i preterivalo. Baš me zanima hoće li za koju godinu franšiza da se nastavi ...
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2025 u 15:31
Originalno postovano od strane marcobobby marcobobby piše:

Generalno nastavak je opravdao očekivanja popularne horor-franšize. 
Baš me zanima hoće li za koju godinu franšiza da se nastavi ...

Sigurno neće sledeće godine, neće izaći taj nastavak pre 2027/28, ali biće nastavljeno. 

Za 2026 stižu drugi nastavci: 

-Freaks: Underground (2026)
-Ready or Not: Here I Come (2026)
-Scream 7 (2026)...

Ažurirao Black Raven - 17.Srpanj/Jul.2025 u 15:43
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.