| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vampirski zombiji iz svemira su rekorderi! (29.04.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 179 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vampirski zombiji iz svemira su rekorderi! (29.04.2025.)Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2025 u 12:44 |
|
Ja sam fan filmova, serija i mini serija i kad su vampiri u pitanju i zombiji, pogotovu vampiri ali ovo svakako NECU GLEDATI )
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77226 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 20:36 |
|
Bome ja hoću, kakva posveta Ed Woodu, neka piči na ekranu, skoro da sam oslep'o, pa je pitanje i šta ću uopšte videti na vražijem laptopu.
Nego, setih se vremena kada je čak i na privatnim, tada friškim, televizijama, znalo biti fino osmišljenog filmskog programa, te je jedna "naša" televizija (za potrebe foruma, pravimo se sada da šatro postoje nekakve naše i tuđe televizije) ladno prikazala Bartonov "Ed Wood" u večernjem terminu, nakon čega je išlo i tri filma samog Wooda do zore 😯 Savršen sistem, nevezano sada za to ko šta misli o Woodu i nalazi li užitak u celoj toj papazjaniji. Makar je Bartonov film, naročito za jednu kanda biografiju, odličan. Ažurirao puppet_master - 02.Svibanj/May.2025 u 20:53 |
|
![]() |
|
brgljez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 20:59 |
|
pošto volim parodije ja ću probati pogledati. po traileru su napravili vrlo dobar marketing. nadam se da će biti bar upola zabavan i da neće biti slučaj ko ono amatersko neduhovito teško sranje sa dabrovima koje sam odriješito prekinuo gledati nakon 10 minuta. u svakom slučaju, sigurno će ući u top 10M filmova.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2435 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 21:15 |
|
E, da čovek plače dokle smo dogurali....
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77226 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 21:37 |
|
Mizi, trči bre u onu temu o kakvom dokumentarcu o Bordenu, tamo je isto nešto pozitivno rečeno o filmu, pa da ne ostane na tome, nemoj da ti promakne da odgunđaš nešto i tamo 😂 gledaj malo aman. 😋
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2435 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 21:39 |
Ko je taj? Šta hoće? Ako je ćaci ne gledam! |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 21:42 |
|
Kuhar, im'o je naizgled sve a svejedno se samoubio, pa je to, verujem, priča o njemu iz nečijeg već ugla, šta znam.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 21:46 |
|
Sve je im'o i ništa im'o nije, zaključujem.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 21:50 |
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 23:10 |
|
Znam, Aleks, ali on je za mene poslednja rupa na svirali života, iskreno pišući...
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 23:26 |
|
Ako ništa drugo, sada razumeš kako je tek meni kada se ovde počne o kakvim javnim ličnostima, glumcima, političarima, pevačima i sličnima iz ovdašnjih medija koje jbg ne pratim već 30ak godina, blage veze nemam ko su svi ti ljudi, da je makar zadnja rupa na svirali, opet bi bili negde registrovani u malom mozgu, no nismo u istom kosmosu uopšte niti je to uopšte izvodljivo ikako 😂😂
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1528 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2025 u 12:26 |
|
Uf Ed Wood nikad me nije to nije zanimalo,sve mi to nekako bzvze da budem iskren. eh sad vrv ja tu ne mogu sebe da pronadjem,pokusavao nije da nisam ali bas me smori zesce. Ovo pogledao trejler i ne mogu ja to mislim ne znam cemu snimanja ovako necega ali dobro ima ko ce to da gleda pa cak i da uziva ( Puppet Hehe) .
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2025 u 19:56 |
|
Ne mora da znači, čak je vrlo teško naći užitak tek tako sa toliko filmova iza mene, pogotovo u ovako čemu. Tek me može setiti na Troma godine 😂 ili one filmove Albert Banda, pogotovo potom Charles Band filmove, Full Moon produkciju ili ponajpre na Jim Wynorski filmografiju u onom njenom luđem delu, ne znam, nisam stigao da vidim ni trejler ovoga 😂 naravno da to nije za svakoga 😂 a opet, voleti toliko film, ulogu sebe kao kakvog pa autora/producenta, praviti sve to u sred Hollywooda sa puta beskonačno manjim budžetom, pomoću štapa i kanapa, za neko suludo vreme, tipa dok se ja probijem kroz pančevački most, takovsku i oko beogradskog sajma, oni već uradili pola filma 😂 Corman da im pozavidi. Nije tu očekivan užitak zbog suludosti svega na ekranu, koliko bi bilo zabavnije osetiti taj svet off-filmadžija, toliko toga što je van svake pameti, do te mere da se možda i može nasmejati slatko entuzijazmu i prkosu logici tamošnjeg tipičnijeg filmskog sveta. 😂
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |