| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Lost Future (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Lost Future (2010)Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2025 u 20:11 |
|
Izašao je prevod i to vidim opet za ovaj film, nisam znao ali ne mogu da nešto ne prokomentarišem iako ovaj film nisam gledao niti ću, niti mi pada na pamet. Daklem. Nikada ali nikada ne patim a i ne gledm ocene sa IMDB-a ali kako ovaj film uopšte ima ocenu 4,9. Svašta. Ovo sam video trejler, ovo je katastofa od produkcije. Ovo kao onaj syzfy ili kako već. I nije to sve. Ne znam kako je Sean Bean sebi dozvolio da igra u ovom projektu koji je btw tv film. Ajde kao što igra i Sam Claflin ali kako Sean Bean sebi to da dozvoli. Opet svašta. I da, da napomenem. Režiser ovog filma, Mikael Salomon mi je jako poznato ime i kliknuo sam na njega na IMDB-u i vidim i zašto. Pa on je režirao Hard Rain, odličnu akciju gde igraju Morgan Freeman, Christian Slater i Randy Quaid i ovom prilikom preporučujem taj film. I zato je meni poznato to ime režisera ali na žalost, on posle i nije imao neke projekte koje bih moga spomenuti. Eto, nisam mogao a da ne prokomentarišem ovo i naravno, neću ni oceniti jer ga neću ni gledati )
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1513 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2025 u 09:22 |
|
Eto Beogradski da nije tebe ne bih ni znao za ovaj film. sad mi ne spisku za gledanje makar zbog Sean Beana.
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1513 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2025 u 09:23 |
|
inace obozavam te tzv.Tv filmove puno se tu dragulja moze naci
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |