| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (06.03.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (06.03.2025.)Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2025 u 13:42 |
|
E, ovako. Animirane naravno i dalje ne gledam ) Dacu sansu Captain America : Brave New World, mada moguce je da ce raditi ''daljinac'' nakon nekih 15-ak minuta, mozda 20 ) Last Breath mi delovao ok, istinita prica i tako to a i volim Woody-a Harrelsona ali ne znam da ne guse suvise sa ovim ronjenjem i tako, ali videcu, mzozda bude i mogao da se odgleda. The Monkey se nadam da ce moci da se odgleda. A na moje iznenadjenje ipak cu dati neku sansu ovom A Real Pain, jer i ako mi se ne svidi, opet, ''daljinac'' je uvek tu ) Ovaj Bridget Jones : Mad About the Boy cu skinuti za ''kevu'', mada, ko zna mzda i na to iskljuci /prekine / ) A ovaj dokumentarac na mestu broj 10 Najgledanijih Filmova U Hrvatsskoj me ne zanima. Njega cu preskociti. A vi, sta cete vi gledati ili sta necete ili stra imate u planu za gledanje ili se dvoumite.... Izvolite. Cekam vase komentare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |