Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dodeljene nagrade za najbolje evropske filmove (08.12.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dodeljene nagrade za najbolje evropske filmove (08.12.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dodeljene nagrade za najbolje evropske filmove (08.12.2024.)
    Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2024 u 17:14
E ovako. Uz animirane, nikako ne gledam ni ono što je žanr kratki, jedino ponekad odgledam one serije ilki mini serije koje imaju npr po 12'13 epozoda a traju kratko, npr 5 minuta. To odgledam ako je tema dobra mada mi to smeta jer ne znam zaista šta im to znači i zašto prave nešto takvog formata. A što se svih ovih naslova tiče, ove evropske nagrade, pa jedino ću od ovog nabrojanog dati šansu za dva filma, a to su L historie de Souleymane i eventualno ovaj Ljosbort, mada za njega i nisam baš siguran ali ajde. I da, još nešto. Nije da sam probirljiv, ali uz animirane što ne gledam i kratke filmove, takođe retko kad da odgledam film koji nije u boji nego crno beli, ne znam šta glumataju sa time, ajde da razumem ono od pre ali šta im to znači u današnje vreme da snime nešto crno belo. To je po meni čisto glumatanje i to je kao art, umetnost, e nije nikakav art nego glumatanje. I da, filmovi koji su nagrađivani ili koji budu u nominacijama za neke nagrade, uglavnom ne budu nešto i budu izvikani filmovi. Barem moje mišljenje. I zato nikad nisam patio od tih nagrada i slično.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.