| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dodeljene nagrade za najbolje evropske filmove (08.12.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dodeljene nagrade za najbolje evropske filmove (08.12.2024.)Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2024 u 17:14 |
|
E ovako. Uz animirane, nikako ne gledam ni ono što je žanr kratki, jedino ponekad odgledam one serije ilki mini serije koje imaju npr po 12'13 epozoda a traju kratko, npr 5 minuta. To odgledam ako je tema dobra mada mi to smeta jer ne znam zaista šta im to znači i zašto prave nešto takvog formata. A što se svih ovih naslova tiče, ove evropske nagrade, pa jedino ću od ovog nabrojanog dati šansu za dva filma, a to su L historie de Souleymane i eventualno ovaj Ljosbort, mada za njega i nisam baš siguran ali ajde. I da, još nešto. Nije da sam probirljiv, ali uz animirane što ne gledam i kratke filmove, takođe retko kad da odgledam film koji nije u boji nego crno beli, ne znam šta glumataju sa time, ajde da razumem ono od pre ali šta im to znači u današnje vreme da snime nešto crno belo. To je po meni čisto glumatanje i to je kao art, umetnost, e nije nikakav art nego glumatanje. I da, filmovi koji su nagrađivani ili koji budu u nominacijama za neke nagrade, uglavnom ne budu nešto i budu izvikani filmovi. Barem moje mišljenje. I zato nikad nisam patio od tih nagrada i slično.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |