| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (31.10.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (31.10.2024.)Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2024 u 21:07 |
|
Smile 2 cu gledati. Zapravo cu videti kakav je ''kec'' ) Terrifier 3 cu glkedati ali naravno pre toga cu videti kakav je ''kec'' i ''dvojka'' ) I Weekeend in Taipei cu gledati, deluje mi obecavajuce ) Od Joker-a 2 sam odustao i da mu dam bilo kakvu shansu jer je mjuzikl, na zhalost ) Animirane ne gledam a ovo ostalo me ne zanima ) Ne mogu a da ne prokomentarishem kako neka glkupost kao Beetlejuce Beetlejuce dobije status ''kultni'' i isto tako mi nije jasno kako ovakve gluposti kao Venom gde igra Tom Hardy su toliko gledane. Ovo je valjda treci deo a mni naravno ne pada na pamet d gledam nijedan ) Da li publika suvishe voli te ''relax'' filmove zaista ne znam ali meni neshto tako je chisto ''garbage'', u prevodu, smece. Ali ukusi su razlichiti )
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |