Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najgledaniji filmovi u Srbiji (11.10.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najgledaniji filmovi u Srbiji (11.10.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najgledaniji filmovi u Srbiji (11.10.2024.)
    Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2024 u 16:54
Ovog Joker-a ne znam ipak da li cu gledati jer ako je mjuzikl ne verujem. Megdan cu mozda dati shansu ako ga nekad eventualno nadjem. the Substance dacu shanu mada mislim da je beliki % da cu ga prekinuti nakn nekih 15-ak minuta ) A ovaj Bauk ? Tek sam sad odgledao trejler i vidim uvod. Jao shto dave sa tim bombardovanjem da je to strashno ) i rekao bih ponovo po ko zna koji put neuspeli pokushaj da se napravi neki zhanr misterija. A Cetkovi i Bikovic kao i inache glume isto u svakom projektu. I btw, prisetih se filma Nozh gde je igao pokojni laushevic ( R.I.P.) a tu se pojavljuje i ovaj Cetkovic. E shta je pokojni Zharko uspeo da uradi na ex yu prostorima, da bude jedan od najpopularnijih glumaca i u kojim je sve projektima igrao, a ovaj, ovaj u manjoj konkurenciji a nije uspeo nishta a uradi, ama bash nishta. Ajde da se ne lazhemo, koja je njegova upechatljiva rola, koja ? Pa nema je. Ovo ostalo sa liste me ne zanima a animirane naravno ne gledam )
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.