| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (03.10.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (03.10.2024.)Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2024 u 17:38 |
|
Gledacu Never Let Go i Speak No Evil. Animirane ne gledam a ovo stalo me ne zanima. Ali, to nije sve ) A shta je sa filmom Svemu dodje kraj ? Da li cu mu dati shansu ? Zaista ne znam ) Ponovo kad je ''nasha'' ( ex yu ) kinematografija u pitanju ja zaista... Da li ste prochitali uvod u film? Da li ste videli trejler ? Aman zaman ljudi, pa zar ne vidite koliko mi kasnimo. To je uvek neshto sklono konfuziji, shto uvod to i trejler. Ne,ne nije do mene )Kako to da nisam napisao nizashta drugo da je konfuzno ? Zhelimo kao da napravimo neshto a ne znamo, zaista ne znamo. Pokushavamo kao neki ''twist'' ( obrt ) anemamo blage veze. Ko tu koga, gde ili shta... I stalno neshto u stilu drzhave i stalno neka korupcija i politka i nekakvi tajkuni. Lepo je jednom prilikom rekao jedan lik da mi nemamoelitu mi imamo estradu. Eto, chuo sam u trejleru da spominju hdz, stalno se neshto tako provlachi a svi smo taoci vlasti. Zamolio bih da pochitate uvod u pomenuti film i da pogledate trejler i ako znate ko tu koga, gde i shta... )
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |