Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Exorcism (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Exorcism (2024)

The Exorcism

The Exorcism (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

95 min

Režija:

Joshua John Miller

Scenarij:

Joshua John Miller
, M.A. Fortin

Glavne uloge:

Russell Crowe
  >  Anthony Miller
Samantha Mathis
  >  Jennifer Simon
David Hyde Pierce
  >  Father Conor
Adam Goldberg
  >  Peter
Joshua John Miller
  >  FX Guy
Adrian Pasdar
  >  Tom
Sam Worthington
  >  Joe
Jayden Fontaine
  >  Young Anthony
Chad Michael Baird
  >  Film Crew Grip
Hallie Samuels
  >  Hayley (Makeup Person)
Chloe Bailey
  >  Blake Holloway
Ryan Simpkins
  >  Lee Miller
Tracey Bonner
  >  Regina
Marc Bellinger
  >  Additional Set Electric Crew
Zach Padlo
  >  Dark Figure
Marcenae Lynette
  >  Monica
Hannah Black
  >  2nd Crew AC
Anna Maria Reyer
  >  Hair Stylist

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksandar-kojic View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksandar-kojic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Exorcism (2024)
    Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2024 u 23:11
Hmm, nema komentara. Čudno, obzirom da se ovaj film počeo prikazivati u domaćim bioskopima. Verovatno su ga neki od vas gledali. Naravno, Friedkinov original "The Exorcist" iz 1973. godine me toliko isprepadao kao klinca, da je zauvek ostao duboko u meni i još uvek me podilaze žmarci niz kičmu na samu pomen reći egzorcizam. Da li neko može da mi kaže, vredi li provesti sat i po u bioskopu i gledati ovo? Malo sam pogledao loše kritike i samo jednu dobru - u smislu "psihološka introspektivna drama o iskupljenju", što mi daje bar malo nade. Ipak, više verujem vama forumašima nego bilo kojem drugom sajtu. Ova debela pijana vrana u vidu Russella Crowea je postao karkatura samog sebe i koliko se sećam - još od 2020, nije glumio u nekom pristojnom filmu. Izuzetak je "Sleeping Dogs" (2024), ali ni tu njegova gluma nije baš nešto posebno, pa je cenjeni reditelj Adam Cooper, nekako izvukao film kroz originalan scenarij. Titulu najglupljeg filma u kome debeli "glumi" (čitaj - pije i zbija imbecilne šale) nosi "Papin Egzorcista". Grđe od najgrđeg! Kao da je počeo da glumi u "daj šta daš" filmovima. Dakle, kažite, vredi li?
Na vrh
dovedimolopovenavlas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dovedimolopovenavlas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2024 u 14:15
Pišem neki komentar, tema ; pedofilija u crkvi, i upšte, zločinci su tu oko nas a ponekad smo i mi sami, glavni glumac se nekako izborio, što za većinu nije slučaj , svećenik na kraju odlazi u pakao po pravdi boga, Sve u svemu film i nije nešto ..... Pravda i ne postoji sem ako se sami ne izborite za nju ili vam uz to i neko ne pomogne....
Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2024 u 18:55
Očajno, očajno. Jedva sam izdržao do kraja iz nekih svojih razloga koji, ruku na srce, ne znam koji su.
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2024 u 13:08
I od mene nula bodova!! 👎️
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.