Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - To Kill a Tiger (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

To Kill a Tiger (2022)

To Kill a Tiger

To Kill a Tiger (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

To Kill a Tiger

Godina:

2022

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

128 min

Režija:

Nisha Pahuja

Scenarij:

Nisha Pahuja

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: To Kill a Tiger (2022)
    Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 09:51
Indija je kao zemlja za mene licno na vrlo primitivnom drustvenom novou. Jebale ih njihove kaste i socijalna zatucanost povodom toga. Dzaba im sto su nekada davno bili napredna civilizacija. Ne bih tamo odputovao ni mrtav. Hvala na prevodu.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 12:03
Gledati pod hitno Pataal Lok, druga sezona samo što nije izašla.
Apsolutno sve što u Indiji ne valja je tu prikazano - osim suda, činise da je ta epizoda uklonjena i kraj prilagođen pa je epizoda ukupno 9 umjesto 10. Nadam se da će druga sezona to ispraviti.

Mislim da sam već predložio bio prijevoddavno, ne čekaj jer očito svi misle da je ovo masala, a nije.
Ili čekaj dok odem u penziju pa ću ga sam prevesti, ali to neće biti brzo. LOL
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 12:52
Kad bi uveli smrtnu kaznu u Indiji za silovanje smanjio bi se broj slucajeva silovanja.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 13:16
Da, bas tako... najjaca silovanja su u gradskom autobusu. 

Gde si, sta radis?  Idem malo do grada. E, imamo jos par stanica, ajde da silujemo ovu devojku, da ubijemo vreme.. I onda se prikljuci jos nekolicina, da i oni malo ubiju vreme..
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 15:41
   Bravo Klass,
Tako nesto ne bi moglo da se desi u Evropi. Kad ih vidim onako crne i strokave odmah mi je  muka...
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 15:43

Kad te neko pita Zovi me kad nemas sta da radis, Odgovor je Zovi me pa da zajedno nemamo sta da radimo .
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 17:09
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Kad bi uveli smrtnu kaznu u Indiji za silovanje smanjio bi se broj slucajeva silovanja.

Smrtna kazna i žrtvovanja postoje otkad postoji ljudski rod.

Nakon bezbroj godina svima je, ma evo izgleda da ipak nije, jasno da ni jedno ni drugo nisu imali apsolutno nikakvog pozitivnog efekta.
Osim što su stanovnici država u kojim postoji smrtna kazna uvjereni, ako može država, mogu onda i ja (ubijati, linčovati, itd).

Broj slučajeva silovanja se može smanjiti samo kastracijom.
Kako je fizička mutilacija psihopatska karakteristika jednaka ubojstvu, mučenju ili iživljavanju na drugom čovjeku i nema opravdanja, a mi ne živimo u kamenom dobu, onda kemijska i pod budnim okom države da ne bi bilo kasnije reverzibilnog akta.

Pa će za razliku od tvoje ideje gdje nasilnik ide sa idejom "pa ionako će me objesiti zbog sudske pogreške i izmišljenih dokaza, ovako sam bar zaslužio", itekako promisliti kakav mu život preostaje nakon što je živ, al' nema seksa ni sa desnicom.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 17:28

Bravo Joxer,
toga se nisam setio. Svaka rec ti se pozlatila ko u NjegosaSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.