Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Novi nastavak Ghostbusters odmah postao hit (20.03.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Novi nastavak Ghostbusters odmah postao hit (20.03.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Novi nastavak Ghostbusters odmah postao hit (20.03.2024.)
    Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2024 u 12:33
Ne hvaćam. Film nije ni izašao, kako je hit? Vidio sam trailer davno, ne vraća se Ripley. Ne zanima me takav "hit".
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2024 u 12:43
More biti caka sa pregledima?
Npr ona priča "Novi trejler je videlo dvestapedesetmiliona ljudi" (pa, njima nalik bića), te studio pušta pričicu o budućem megagiga hitu, hajpuje napamet, malo li je potrebno krdu da pobenavi. Onda lepo odu u kino sa predubeđenjem da gledaju zabavni i voljeni filmić. Zar je važno šta je zapravo na ekranu. LOL
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2024 u 13:13
A možda klincima i odgovara to sve, mlađa ekipa glumaca, njima dragih, bliskih, blesava avantura, njima možda i komična, ko da zna, sve u svoje vreme. Bome ja prekinuo onaj prethodni, nisam mogao do kraja da ga odgledam, nije ni da mi je bio loš, nego tačno osetim da mi nije tu mesto. 
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2024 u 16:57
Nisam gledao ni prvi deo, necu ni nastavak )
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2024 u 19:17
Sve hit do hita, gospodo!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.