Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Objavljen trejler za novu postapokaliptičnu TV seriju (07.03.2023.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Objavljen trejler za novu postapokaliptičnu TV seriju (07.03.2023.)   | BA | HR | MK | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Objavljen trejler za novu postapokaliptičnu TV seriju (07.03.2023.)
    Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2023 u 12:01
Štivo mi je bilo mahom zanimljivo ali i još jedna od priča koja po meni nije nužno filmična, no videćemo već, svakako je ne čekam sa kakvim nestrpljenjem.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2023 u 12:07
Ne znam sta je ovo,nit cuo nit citao. Deluje zanimljivo,jedino sto je bio film sa pa ajde slicnom tematikom City of Amber
Na vrh
MihovilBiro View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MihovilBiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2023 u 19:31
Ovo podsjeća na dvije igrice spojene u jedno. Fallout i Metro, samo bez čudovišta i više kao Fallout gdje vani nema života. Fallout zbog bunkera, Metro zbog toga što vani ljudi ne mogu živjeti i žive ispod zemlje.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2023 u 14:33
Ima nešto flerta sa Orvelovom "1984" zapravo, nije loše bilo za čitanje, ne znam koliko može biti efektno na ekranu, mahom mi se dopalo, sa tim što inače volim postapokaliptične priče, utopije, distopije...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.