Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Južnokorejski SF uskoro poznatog reditelja (09.01.2023.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Južnokorejski SF uskoro poznatog reditelja (09.01.2023.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Južnokorejski SF uskoro poznatog reditelja (09.01.2023.)
    Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 10:28
Je, je, čekam, gledam čim bude.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 12:06
Plakat ne obećava Approve
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 12:50
Korejski T4+US+Frost komponente, komutacija vazi;), mozda, ali ko zna.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 13:04
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Plakat ne obećava Approve

Nisam vidio plakat, samo trailer koji sam dodao prije 15tak dana u nove filmove temu i napisao o tome nešto što Iga nije:
https://forum.titlovi.com/novi-filmovi-i-serije-u-2021-2022-2023-2024_t20808_p1682619.html#1682619
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 13:59
Neka, neka, sinoć me ubi Sang-ho Yeon sa njegovim Psychokinesis, prethodni Peninsula nije baš za kakvo slavlje bio, eto i plakat (LOL) nije na nivoJu, dok ne vidim-ne verujem mu išta. Approve Nema umene radosti zbog ranije slave, koliko mu je Train to Busan dobar, toliko su ova potonja dva razočarali, gledaću svakako, samo kažem. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 15:17
Psychokinesis? Taj sam pročitao sinopsis i odmah preskočio.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 19:13
I nisi apsolutno išta propustio, pa, ništa dobro. Approve
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2023 u 21:43
Odgledao sam nekoliko korejskih, futurističkih SF filmova, i iskreno mislim da se njihovi režiseri ipak moraju držati nekih drugih, uveliko oprobanih žanrova. Naravno, uvek postoji izuzetak od pravila, daću i ovom filmu šansu kad se pojavi. Pretpostavljam da je svaka sličnost sa filmovima RoboCop i Universal Soldier, slučajna. Wink LOL
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2023 u 21:55
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

iskreno mislim da se njihovi režiseri ipak moraju držati nekih drugih, uveliko oprobanih žanrova.

Naravno:
Romantike. LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2023 u 22:49
Horori su im i grđi, meni. Unhappy
Zapravo samo njih izbegavam, ostale žanrove ću im podneti pa i ako mi nisu bliski, horore pa suviše volim da bi me mrcvarili, to me unervozi, rastuži, uznemiri na način koji mi nije potreban LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2023 u 02:25
Nije loš, donekle me je iznenadio, nešto je ambiciozniji od onoga čega sam se pribojavao (još jedne generičke sci-fi akcijade kakve već ionako non-stop zaboravljamo odmah po gledanju tih hollywoodskih varijanti). Naravno, opet sam ponegde imao problema sa ekspozicijom, potom je tu i sentimentalnost bliska melodrami, katkada se to ne može izbeći sa korejskim filmom, toliko o mitu korejskih savremenih filmova koji su tobože beskompromisni, ne može dalje od istine, čast mnogim izuzecima no itekako se prave ustupci specifičnoj publici i tome, nažalost, autori pribegavaju čak i kod nemalog dela onih vrhunskih filmova, to nam je, što nam je. Problem je pre u tome što je sve to na uštrb zapravo meni zanimljivog sveta koji se nedovoljno koristi u ovoj priči, tek površinski dotiče toliko potencijalnog mesa priče. No, manimo se toga na tren, ovde je ipak ljudska priča centar filma, odnos majke i kćeri, uz dobre dve glavne glumice koje ih tumače, film vizuelno često biva interesantan, sa nešto uzbuđenja u ackionim sekvencama u trećem činu, tako da ima svojih vrednosti. 

Svakako mi je bolji od nekoliko prethodnih, post "Train to Busan" filmova ovog reditelja, ne pogađa meni potrebne mete ali ne biva ni trećerazredno đubre. Trenutna imdb ocena 5.5 je možda malo niža od to nešto kvaliteta koje film nosi u sebi, mada ne previše.  
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.