Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Treason (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Treason (2022)

Treason

Treason (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Izdaja

Godina:

2022

Žanr:

drama, akcija, triler

Glavne uloge:

Adam James
  >  Patrick Hamilton
Samuel Leakey
  >  Callum
Ciarán Hinds
  >  Sir Martin Angelis
Alex Kingston
  >  Audrey Gratz
Tracy Ifeachor
  >  Dede
Alexandra Guelff
  >  Fran Gore
Brian Law
  >  Dan Tao
Beau Gadsdon
  >  Ella
Avital Lvova
  >  Irina Belova
Sargon Yelda
  >  Malik
Joe Macaulay
  >  Pete Barnes
Kevin Harvey
  >  Olamide
Annabel Elizabeth Wood
  >  Joanne Allinson
Jonathan Nyati
  >  PPO Bob Haynes
Rishi Nair
  >  Senior Met Officer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
klass View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Treason (2022)
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 21:47
Uh...Nije dobra serija..Cudi me, ovo je Britanska spijunska serija, a oni bas znaju da rade takve serije. Scenario je dosta naivan, pun rupa...Mislim, zena, zbog neke gluposti, za CIAu spijunira svog muza koji je glavna faca u MI6. Sta dalje da se kaze... Ne preporucujem. Ocena 4.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 22:26
Klass iskreno daj nahvali nestoWink, daj neku 9 ili 10 pa da pogledam ako nisam. Moze i nesto starije. Preporuci ,ako zelis. 

Ažurirao AlexDeLarge - 05.Sijecanj/Jan.2023 u 22:37
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 23:17
Hm, pa sta da radim. Takav je kvalitet onoga sto gledam. Dobro, sigurno se dosta ljudi ne slaze sa mnom ali ovo je moje misljenje.  

Sta da preporucim?! Evo, posto je Benedikt XVI umro, ukoliko nisi gledao, film The Two Popes. Ne samo zbog Benedikta vec zasto je Bergoljo - Papa Franja, opet po meni, najkorektniji od svih Papa. 

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 23:41
Hvala, ali nemoj to molim te, daj neki psiholoski triler, komediju, a da nije npr. od Jensen-aa Adam`s Apple ili Spotlight ,i slicno. moze i neka dobra drama eto argentinska The Crimes That Bind , nesto interesantno indijski Kahaaani, Dryshiam,Bandit Queen, itd.,  , neobicno, neki iz nekih kinematogafija sta znam , eto rekoh da sam bio skoro u Kolumbiji dobri su mi npr. La cara oculta, Birds of Passage, itd. Sta sam se prvo setio.  Rekoh moze i neki stariji koji te je ono tipa odusevio.

Ažurirao AlexDeLarge - 05.Sijecanj/Jan.2023 u 23:58
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 00:32
Jao...Koje proseravanje...  Dobro, dao si sebi na znacaju...  pegla  

Ajde, reda radi...Leviafan, Ahlat Agaci, Simindis kundzuli, Bir Zamanlar Anadolu'da...

Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2023 u 18:56
Serija je baš dobra , vrijedi gledati . 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2023 u 00:32
Originalno postovano od strane klass klass piše:

Jao...Koje proseravanje...  Dobro, dao si sebi na znacaju...  pegla  

Ajde, reda radi...Leviafan, Ahlat Agaci, Simindis kundzuli, Bir Zamanlar Anadolu'da...

Brate mili, lepo pitam, rekoh nesto u tom fazonu, a ti odmah na negativno, i onda ajde reda radi  ... mogao si odmah ta cetiri filma,Leviafan mi npr deluje zanimljivo, hvala,  bez predrasuda, i bez jao... i koje prose.... i emotikona. Bas mi je cilj na forumu da dajem sebi na znacaju, to i nije moguce i da zelim uopste, a ne zelim.

Ažurirao AlexDeLarge - 16.Sijecanj/Jan.2023 u 00:45
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.