Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cocaine Bear (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Cocaine Bear (2023)

Cocaine Bear

Cocaine Bear (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Kokainski medvjed

Godina:

2023

Žanr:

komedija, triler

Trajanje:

95 min

Režija:

Elizabeth Banks

Scenarij:

Jimmy Warden

Glavne uloge:

Conor Lambert
  >  Trucker
Matthew Rhys
  >  Thornton
Isiah Whitlock Jr.
  >  Bob
Chloe Harris
  >  Citizen in police station
J.B. Moore
  >  Vest
Hannah Hoekstra
  >  Elsa
Aaron Holliday
  >  Stache
Leo Hanna
  >  Ponytail
Ayoola Smart
  >  Officer Reba
Shane Connellan
  >  Ray

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Cocaine Bear (2023)
    Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2023 u 21:16
Ovo deluje ludo... pomahnitali našmrkani medved LOL

Ažurirao Goran87BG - 10.Sijecanj/Jan.2023 u 21:33
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2023 u 21:44
Podseti me ovo na eksperimente sa paukovima, na zbirke eseja  Oldusa Hakslija `Vrata Percepcije` i `Raj i Pakao` kao i na Timoti Lirija , u nekom njegovom delu bas imaju slike mreza paukova pod dejstvom ... 
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2023 u 07:47
Ray Liotta.........nisam gledao ali ovaj glumac u zadnje vrijeme nema kvalitetne glume
Na vrh
GNKNK View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj GNKNK Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2023 u 08:55
Mozda si propustio, Rej Liota vise nece glumiti.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2023 u 22:43
Prevod je uradio Bambula ✨
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2023 u 15:03
Film je toliko udaren da me je na momente nasmejao do suza. Radnja istog je dovedena do tolikog besmisla da čak i mnogobrojne žrtve koje padaju kao snoplje na najbestijalniji način, ne deluju tako strašno. Ali i taj besmisao ima smisla, ako gledamo striktno žanr u okviru kojeg se javlja. Onaj medved... mislim šta reći. LOL LOL LOL Ukrao je šou glumcima. I još navode da je zasnovano na istinitom događaju. Confused
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2023 u 15:22
Istina. Svet bi bio još i lepši da je više ovakvih filmova po istinitom događaju. Zabavio me je, jeste mi u onoj kategoriji filmova tokom čijeg gledanja mahom sve vreme imam osmeh, ne baš u kategoriji urnebesnog, prosto je zabavan i blesav. Sami kadrovi gde klinci njupaju kokain je nešto što nisam očekivao videti u američkom savremenom (mada u ma kom svom periodu) filmu. Dok su mi najbliže one histerične scene nasilja, koliko sulude, toliko i zapravo realistične, za očekivati je da ljudi koji ne rukuju oružjem slučajno otfikare pola glave pogrešnoj meti, mada ovde svi kidaju udove i ranjavaju jedni druge kada god stignu LOL meni ludo zabavno. 
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2023 u 15:39
Originalno postovano od strane jojo385 jojo385 piše:

Ray Liotta.........nisam gledao ali ovaj glumac u zadnje vrijeme nema kvalitetne glume

LOLTamo gdje je boli ga ona stvar za glumuLOL
Robin Obični- najobičniji
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2023 u 18:35
Razumem da je ovo jedan od onih neozbiljnih filmova, ali meni lično nije bio duhovit (da ne kažem da je čista glupost🙂) . I da, u stvarnosti medved jeste pojeo kokain koji je bio izbačen iz aviona ali je pronađen mrtav pored torbe, tj nije divljao i ubijao. To je čisto izmišljeno za potrebe filma.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2023 u 00:07
Mislim da je ovo vrhunac zapadne kinematografije, i sasvim sam siguran da će u bliskoj budućnosti neki oblik života, a da nije ljudski, dobiti neki Globus, Baftu, Palmu, pa najposlije i Oskara.
Doći će taj dan, a da li ćemo ga dočekati?
Aj houp da neću.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2023 u 00:25
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Mislim da je ovo vrhunac zapadne kinematografije

pop
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2023 u 11:16
Puno bolje, nego što sam očekivao! Totalno spaljen film!
Na vrh
homemultimediabox View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj homemultimediabox Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2023 u 00:00
Dlično... Najbolje što možete uraditi za svoje zdravlje je da odmah obrišete ovaj film, ako ste ga makar i greškom uzeli na gledanje
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2023 u 20:55
Hororic komedija.Blesav toliko, da vam neku zabavu malo i pruzi.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2025 u 11:04
Nije dosadan, povremeno zabavan. Nije lektira, ali uz nekoliko ozbiljnih zamerki, nije ni bačeno vreme...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.