Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - FRIENDS
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

FRIENDS

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jasmina1969 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jasmina1969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: FRIENDS
    Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2006 u 11:01
BOk, da li mi neko može dati linkove gdje da skinem prijatelje sezonu 6,7,8,9 ali da nije torent.  Na crnoj berzi su objavljeni linkovi ali ne rade odnosno javlja da su obrisani.

Unaprijed zahvalna
Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2006 u 18:26
Imam ja,ako hoces mozemo da se dogovirimo
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jasmina1969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2006 u 07:51
A kako bi ti da se dogovorimo?

Ako želiš stavi linkove a ako ne želiš šta ću ti ja
Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2006 u 11:25
ne,ja imam na dvd-u,to je ranije bilo na nekom domacem torentu ali je pao server
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jasmina1969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2006 u 21:33
U kojem su formatu? avi ili DVD i da li imaš sve priijevode?

Ja imam 1,2,3,4,5,10 sezonu šrinkanu sa originalnih dvda i sad mi još fale 6,7,8,9.
Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2006 u 21:53
avi svaka sezona 1 dvd,nemam prevode,ali ih radim,negde fali po 1 ili 2 epizode u sezoni,
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jasmina1969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2006 u 16:28
E sad se mi možemo dogovoriti, imam prijevode svih sezona, samo mi moraš objasniti kako da ih uploadam ili ti ih pošaljem na mail ili evo ti link www.prijevi-online.com.

Skinula jučer prijevode a sad skidam preko torrenta sezone koje mi fale, malo će dulje potrajati ali....

Da li su uopće te sezone izašle u RH?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2006 u 16:37
Idila - Kao u stara dobra vremena!!!!!
Na vrh
damirm View Drop Down
Divx gost
Divx gost

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj damirm Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2006 u 17:01
za pobljuvat se 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2006 u 22:09
Originalno postovano od strane damirm damirm piše:

za pobljuvat se 

Što, bre????
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.