Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities (2022)

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Kabinet čudesa Guillerma del Tora

Godina:

2022

Žanr:

drama, misterij, horor

Glavne uloge:

Megan Many
  >  Lavania
Ben Barnes
  >  Thurber
Kevin Keppy
  >  Corpse
Crispin Glover
  >  Richard Upton Pickman
Martha Burns
  >  Agatha
Sebastian Roché
  >  Roland
David Hewlett
  >  Masson
Ish Morris
  >  Harry
Tony Munch
  >  Auctioneer
Sean Sansom
  >  Queen Rat
James Neely
  >  Old Man
Alexander Eling
  >  Burton
Lize Johnston
  >  Keziah
Lize Johnston
  >  Lotion Woman
Kylee Evans
  >  Gina

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities (2022)
    Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2022 u 01:48
Prijateljica mi rece da bacim `pogled` tj. da pogledam, bacio pogled na komentare pa bas podeljeni utisci, ne znam da li neko zeli da iznese utiske, sta znam price su, znamo rad Guillermo del Toro-a, mozda za ubuduce da se ima u vidu.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2022 u 03:12
Volem ponešto od Del Toroa, kod njega se, brate miNli, svi smeju (i trebalo bi) voleti i seksati, žene i ribe, đavli i milice, ljudi i šišmiši, sviđa mi se takav um. Odrastali smo na bitno drugačijim hororima, njegove (mimo navedene koju podržavam) fascinacije su na nekom drugom filmskom mestu najčešće ali ima zanimljiv um, estetiku. More biti da probam jedared i ovo. 
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2022 u 09:01
Takodje, jesmo odrastali smo na drugacijim tipovima horor filmova, a pored horora i ckiljenje u jos jedan fini zanr u vidio klubovima;), dobro ti si radio pa nisi moraoWink. Da, napisah ( ne gledam bas cesto) uglavnom kod clanova na drugim sajtovima , onako samo preletoh preko komentara,  podeljenji u stilu ` ILL-ILI`, kritika veli ,kad usrednjis, da je dobro, pa rekoh da imam ubuduce u vidu. Verovatno cu i ja zaviriti u ovo, jednom prilikom.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2022 u 15:32
On je, razumljivo, voleo King Konga (volim i ja, kao klasik), Creature from the Black Lagoon (koji nisam ljubio, mada sam ga video tek sa 17-18 godina, bio je zastareo sam po sebi, pa još i ja sa sasvim drugim ljubavima unutar horora) i uvek je žalio za time što sva ta čudovištanca nisu doživela romansu sa damama u tim filmovima, što mi je preslatko (tome Hellboy, Slice (beše producent, nije sam režirao), Shape of water itsl). No onda je tu nastavak sa njegovim detinjstvom, tim više fantazijskim, detinjastim ili u najmanjem blesavim žanrsovskim hibridima, El Santo i slični filmovi (imam ih 20+ u kolekciji no prosto nisam u stanju da završim niti jedan od njih) razne meksičke vampirske i folk storije, koje meni prosto nisu bliske.  

No ja sam ionako atipičniji fan, ako se to može reći uopšte, Del Toro-a.  Ja volim Blade 2 a ne Devil's Backbone, draže su mi one bubašvabe u Mimikriji negoli Pan's Labyrinth, i uopšte volim čistokrvniji, neka i "B" horor, neka uz blesave čovek-monstrum romanse, pre negoli mešanje drame i istorije sa hororom, nije nužno pretenciozno to, ali ja eto uvek imam osećaj kao da autor želi da se odmakne, da se stidi horora kao žanra, da ga želi "uozbiljiti", iako to u njegovom slučaju zbilja nije tako, meni prosto smeta. Ja se ne stidim svoje strasti ka čudovištima LOL i u većini slučajeva želim da horor bude ono što je oduvek bio, uz sve hibride, miksanja, svežine ali horor. Del Toro prosto često zna (i voli) da napravi kakav, za moj ukus, podalji korak od toga, pa eto, poštujem ali se ujedno i ne radujem silno njegovim filmovima unapred. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2022 u 16:22
Del Toro koji ti nije draži je dao karakter "čudovištima" i ne jednom za zloduhe utvrdio da se ne trebamo bojati njih nego živih ljudi.
Drugo što je Del Toro napravio je suradnja sa Kojimom na gejming masterpisu Death Stranding, ali dobro, nismo na gejming forumu niti ti imaš PC.

Cabinet ako sam dobro shvatio iz opisa miniserije pokušava ispraviti nepravdu prema gledateljima gdje je nova Zona Sumraka toliko loša da ne može biti lošija.
Na žalost nemam vremena sad za to. Da imam, već bi bila odgledana. Ono vremena što imam za serije rezervirao sam za The Devil's Hour.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2022 u 16:26
Ne znam odakle to da nemam pc, pa to sam pisao pre dve godine, od tada je valjda očito da sam za kompom, zaboga. A to što je on utvrdio su opšta mesta u žanru tokom čitavog dvadesetog veka, kod klasičara i ranije, bez namere da mu oduzmem tu išta doduše, tek, hvala lepo ali nije mi falio Del Toro sa karakterizacijom čudovišta, zloduha ponajmanje, tek rekoh šta je meni neuporedivo bliže od svega toga. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2022 u 18:08
Šteta.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2022 u 18:16
Giljermo, Palermo, who cares?
Dovoljno je pogledati jedan film od Del Tora Smora i shvatiti da mu fali daska.
Ko brzo shvata, ko sporije shvata - sledi debata!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2022 u 18:19
Ukoliko misliš da je šteta to što sada imam PC, tu se slažem, dabome da jeste ali sada nema nazad, šta da radim, žao mi ga je razbiti or something. 

No ukoliko misliš na to da je šteta u tome što mi je Blade 2 bliži od meni zbilja standardne priče o duhovima, ili bubašvabe od Pana (hajde de, Panov lavirint stvarno nisam ikada uspeo da odgledam do kraja, prosto nije moj broj, pokušavao sam više puta tokom godina i zbilja ne vredi) to je tek zbog mojih afiniteta, koji ne mogu biti šteta iz kojeg god ugla se išta tu postavilo. Ima priča koje ma kako vešto prikazane, meni ne nude dovoljno, sve sam to video, mnogo puta, na najrazličitije načine, sa više užitka, Blade 2 mi je zabavan, uopšte vampirski mitski svet smešten u srce stare Evrope, Prag beše, sa dinamikom, testosteronom nakucanim crnim hibridnim vampirom i čitavim podzemljem kojekakvih svorenja, meni je praznik, ne baš tako čest, kao uostalom i nabrijane bubašvabe koje troluju ljude LOL Nema tu ikakve štete, svakom svoje. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2022 u 18:21
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.