Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Istorijski spektakl prvi tamilski film na IMAX (17.08.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Istorijski spektakl prvi tamilski film na IMAX (17.08.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Istorijski spektakl prvi tamilski film na IMAX (17.08.2022.)
    Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2022 u 11:27
Čini mi se da na slici od trejlera piše telugu, a ne tamil.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2022 u 12:36
Knjiga po kojoj je radjen je na tamilskom, pa bi tamilski trebao da bude (mada oba pripadaju dravidskim jezicima, tj. datoj jezickoj porodici), mozda ce biti i vise njih, a ostalo zavisi od filmske ekipe,nadam se da ce da bude dobar, odavno pokusavaju ekranizaciju, ima animirana serija koja mi je realno smesna.

Ažurirao AlexDeLarge - 17.Kolovoz/Aug.2022 u 12:45
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2022 u 14:41
Ma nisam to mislio...
On u zadnje vrijeme stavi trailere sa dubom. Na primjer film iz holivuda na engleskom, a on dodao trailer sa njemačkim dubom. Wink

Tako da ne znam je li i ovaj isto.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2022 u 16:00
On u zadnje vrijeme stavi trailere sa dubom. Na primjer film iz holivuda na engleskom, a on dodao trailer sa njemačkim dubom. Wink

Koji je taj, da ga odmah skinem za glavu? Možda se jedan potkrao, ako sam radio bez zvuka, ali ne bih rekao da je to češće slučaj...
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2022 u 16:17
Primjer:

Stavio sam trailer bez duba u komentar tamo.
Ma, nebitno. Ionako osim nas par ovo nitko ne čita...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.