| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sanjao je o Hollywoodu, ali... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Tema: Sanjao je o Hollywoodu, ali...Objavljeno: 28.Svibanj/May.2022 u 14:05 |
|
Čuj njega, o Hollywoodu!?! Halo! Realnost zove! Vrati se na Zemlju! ![]() Ovaj tjedan u rubrici "Prenosimo iz stranih medija", članak o našem Nebojši. Nije se nešto pokazao kao konobar u našoj kavani, ali ostvario je zavidnu glumačku karijeru statirajući u kukuruzu i zamjenjujući mlade djevojke u opasnim scenama. Ipak, najveći poslovni uspjeh ostvario je daleko od kamera kao voditelj projekta "Go2Market" za aplikaciju "Moj Telekom". Sanjao je o Hollywoodu, no život ga je odveo u drugom smjeru: Danas je voditelj projekta za Moj Telekom, a u slobodno vrijeme glumi u kazalištu![]() Nebojša Šimić 33-godišnji je voditelj projekta iz Osijeka u timu Go2Market za aplikaciju Moj Telekom, a izvan posla trudi se maksimalno obogatiti svoje slobodno vrijeme raznim hobijima, druženjem s prijateljima i jednostavno uživanjem u životu‘Puno sam puta kao klinac govorio svima da ću, kad narastem, biti glumac, otići u Hollywood i kupiti veliku kuću u koju ću dovesti cijelu obitelj da svi živimo u njoj’, prisjetio se Nebojša svog djetinjstva i potom ispričao nešto o svojim danima školovanja:‘Osnovna škola bila mi je malo turbulentna jer smo se dosta selili, a srednja i faks, mogu reći, sasvim uobičajeni. Stekao sam neka prijateljstva koja traju i danas, a kao student došao sam raditi u HT i ostao, evo, do danas.’ Nebojša Šimić trenutno je voditelj projekta u timu Go2Market za aplikaciju Moj Telekom i uz to je član Radničkog vijeća HT-a. A kako bi opisao nekome svoje radno mjesto? Ostatak pročitajte ovdje. Ako mislite da me negdje spomenuo - nije. Mladost i slava - j bena kombinacija. ![]() Bravo Nebojša!
![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77203 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2022 u 16:25 |
Preko trnja do zvezda, ko pregrmi kavanu nema granica 🤭 |
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2022 u 17:35 |
|
Otkad je postao slavan, stalno mi zatrpava FB Messenger nudeći mi svoj autogram za 100 €.
|
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2022 u 18:37 |
|
Mislio sam ga nazvati i čestitati mu, ali na telefon se sad javlja njegov agent. Rekao mi je da "Gospodin Šimić trenutno odmara i ne prima pozive." Tko bi rekao da je ta "diva" onaj isti Nebojša koji je u kavani dobio dvije narudžbe za espresso kavu i uspio ih pomiješati. Srećom, sve se dobro završilo.
![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57022 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Svibanj/May.2022 u 00:39 |
|
Od konobara u forumskoj kavani do projekta za telekom. Realno, nazadovao je u karijeri.
|
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Svibanj/May.2022 u 00:49 |
|
"A kada ugasi poslovni laptop, njegov radni dan ipak ne staje jer honorarno radi još jedan posao - prevođenje filmova i serija s engleskog na hrvatski jezik, radeći na titlovima,"
Ostavlja nas u neznanju, ne reče gde zgrće veću lovu. Krije ko zmija noge.
![]() |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Svibanj/May.2022 u 10:58 |
Na glumi. Tko se još obogatio od poštena rada?
![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Svibanj/May.2022 u 15:22 |
|
Teško gazda Iri kada ga Nebojša putem SMS-a mora podsećati kada da plati telefonski račun.
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2022 u 08:48 |
|
Eto, isplatile su se sve one ćuške koje je primio u kaVani.
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2022 u 12:52 |
|
Barem nešto.
![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2022 u 13:32 |
|
Lepo sam vam govorila da to ne radim zbog sebe nego zbog njega, ali niste mi verovali.
Morao je u novinama "da ispadne" da se uverite.
![]() ![]() ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77203 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2022 u 13:35 |
|
Meni je žao što sam uveliko otišao sa foruma kada se pojavio Nebojša pa nisam imao prilike da se bog zna kako upoznam
a bome smo se nekako bez veze mimoilazili i lately.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |