Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Novosti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sanjao je o Hollywoodu, ali...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sanjao je o Hollywoodu, ali...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sanjao je o Hollywoodu, ali...
    Objavljeno: 28.Svibanj/May.2022 u 14:05
Čuj njega, o Hollywoodu!?! Halo! Realnost zove! Vrati se na Zemlju! LOL

Ovaj tjedan u rubrici "Prenosimo iz stranih medija", članak o našem Nebojši. Nije se nešto pokazao kao konobar u našoj kavani, ali ostvario je zavidnu glumačku karijeru statirajući u kukuruzu i zamjenjujući mlade djevojke u opasnim scenama. Ipak, najveći poslovni uspjeh ostvario je daleko od kamera kao voditelj projekta "Go2Market" za aplikaciju "Moj Telekom".

Sanjao je o Hollywoodu, no život ga je odveo u drugom smjeru: Danas je voditelj projekta za Moj Telekom, a u slobodno vrijeme glumi u kazalištu

Nebojša Šimić 33-godišnji je voditelj projekta iz Osijeka u timu Go2Market za aplikaciju Moj Telekom, a izvan posla trudi se maksimalno obogatiti svoje slobodno vrijeme raznim hobijima, druženjem s prijateljima i jednostavno uživanjem u životu

‘Puno sam puta kao klinac govorio svima da ću, kad narastem, biti glumac, otići u Hollywood i kupiti veliku kuću u koju ću dovesti cijelu obitelj da svi živimo u njoj’, prisjetio se Nebojša svog djetinjstva i potom ispričao nešto o svojim danima školovanja:

‘Osnovna škola bila mi je malo turbulentna jer smo se dosta selili, a srednja i faks, mogu reći, sasvim uobičajeni. Stekao sam neka prijateljstva koja traju i danas, a kao student došao sam raditi u HT i ostao, evo, do danas.’

Nebojša Šimić trenutno je voditelj projekta u timu Go2Market za aplikaciju Moj Telekom i uz to je član Radničkog vijeća HT-a. A kako bi opisao nekome svoje radno mjesto?

Ostatak pročitajte ovdje. Ako mislite da me negdje spomenuo - nije. Mladost i slava - jCensoredbena kombinacija. LOL

Bravo Nebojša! Clap
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2022 u 16:25

Preko trnja do zvezda, ko pregrmi kavanu nema granica 🤭
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2022 u 17:35
Otkad je postao slavan, stalno mi zatrpava FB Messenger nudeći mi svoj autogram za 100 €.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2022 u 18:37
Mislio sam ga nazvati i čestitati mu, ali na telefon se sad javlja njegov agent. Rekao mi je da "Gospodin Šimić trenutno odmara i ne prima pozive." Tko bi rekao da je ta "diva" onaj isti Nebojša koji je u kavani dobio dvije narudžbe za espresso kavu i uspio ih pomiješati. Srećom, sve se dobro završilo. LOL
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2022 u 00:39
Od konobara u forumskoj kavani do projekta za telekom. Realno, nazadovao je u karijeri. LOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2022 u 00:49
"A kada ugasi poslovni laptop, njegov radni dan ipak ne staje jer honorarno radi još jedan posao - prevođenje filmova i serija s engleskog na hrvatski jezik, radeći na titlovima," 

Ostavlja nas u neznanju, ne reče gde zgrće veću lovu. Krije ko zmija noge. LOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2022 u 10:58
Originalno postovano od strane kadetoni kadetoni piše:

Ostavlja nas u neznanju, ne reče gde zgrće veću lovu.

Na glumi. Tko se još obogatio od poštena rada? LOL
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2022 u 15:22
Teško gazda Iri kada ga Nebojša putem SMS-a mora podsećati kada da plati telefonski račun.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2022 u 08:48
Eto, isplatile su se sve one ćuške koje je primio u kaVani. LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2022 u 12:52
Barem nešto. LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2022 u 13:32
Lepo sam vam govorila da to ne radim zbog sebe nego zbog njega, ali niste mi verovali.
Morao je u novinama "da ispadne" da se uverite. LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2022 u 13:35
Meni je žao što sam uveliko otišao sa foruma kada se pojavio Nebojša pa nisam imao prilike da se bog zna kako upoznam Unhappy a bome smo se nekako bez veze mimoilazili i lately. Unhappy
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.