Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
texas View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem
    Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2006 u 19:12
Probao sam za svoju kolekciju skinut preko Shrinka,Hod po rubu standardnim postupkom i jednostavno ga nije htio preko Nere spržiti.Kasnije sam na dvd-u skužio Copy protected,sa nekom sličicom..Jel to nešto novo od zaštite,i jel se to može nekako anulirati.Hvala
texas
Na vrh
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2006 u 20:58
Mojsavjet ti je uzmi Clone DVD + Any DVD od Slysofta i sve se da presnimiti, nema filma kojeg u toj kombinaciji nisam ripao. Na zalost imam samo modem, inace bi svima poslao, ali ovo je link za skinuti najnovije za 7 mj All In One od SlySofta, pa ako mozete skidajte dok link vrijedi, perfektna je kombinacija, bar za mene, pozdrav

slysoft all in one 14.07.2006.

Ažurirao emil
emil
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2006 u 21:43
Originalno postovano od strane texas texas piše:

Probao sam za svoju kolekciju skinut preko Shrinka,Hod po rubu standardnim postupkom i jednostavno ga nije htio preko Nere spržiti.Kasnije sam na dvd-u skužio Copy protected,sa nekom sličicom..Jel to nešto novo od zaštite,i jel se to može nekako anulirati.Hvala

Pa ak si ga shrinkom prebacio na HDD, znaci da je skinuta zastita, jedino ak to nije neka nova zastita.
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2006 u 23:09
Originalno postovano od strane emil emil piše:

...Clone DVD + Any DVD od Slysofta i sve se da presnimiti, nema filma kojeg u toj kombinaciji nisam ripao...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.